Beni Bırakma 87. Bölüm Özeti 8 Mayıs Neler Olacak?


Güncelleme: 8 Mayıs 2018 : 01:36
0


ATV’nin sevilen Dizisi Beni Bırakma tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam ediyor. Zeynep’in başına gelenler, Sıla’nın kendisi ispatlama çabası yün hızıyla devam ediyor. İşte Beni Bırakma 87. Bölüm Özeti…

Benim Bırakma dizisi sezon finaline sayılı günler kala olayları daha karmaşık hale getiriyor. En heyecanlı yerinde sezon finali yaparak ekranlara kısa bir süre veda edecek. Zeynep annesinin başına gelenlere tanıklık ettikten sonra psikolojisi tamamen bozulmuştur. Bir de bunun üzerine annesinin işlediği suç Zeynep’in üzerine kalmıştır.

Yaşadıklarından zerre kadar ders çıkarmayan Esin ölgünden döndüğü anda bile fesatlık düşünmüş ve polise kendini bıçaklayanın Zeynep olduğunu söylemiştir. Esin’in Hülya tarafından bıçaklanması her yönden Lehine olmuştur. Onu terk eden Cansu ve Vedat, bıçaklanmanın ardından  Esin’e iyi davranmaya başlamıştır. Esin hem Zeynep’i hapse attırarak ondan tamamen kurtulmuştu hem de bu sayede ailesiyle arası düzelmiştir.

Hülya kızının haksız yere hapiste yatmasına dayanamaz ve gider polise suçu kendisinin işlediğini itiraf eder. FAkat polis mağdurun sorgusunun geçerli olduğunu Esin’in kendini bıcaklayan kişinin Zeynep olduğunu söylediğini ifade eder. Hülya buradan da eli boş döner. Hülya eli kolu bağlı bir şekilde kızını nasıl kurtaracağını düşünürken Zeynep zor günler geçiriyor.

Emre ise Zeynep’e kendini bir türlü ifade edemez. Bugüne kadar ona uzak ve soğuk davranmasının tek sebebinin ona atılan iftirayı çözebilmek için olduğunu anlatamaz. Zeynep’in hayatında artık Emre diye iri yoktur.

Bora ise Esin’le yarım kalan hesabını bu kez tamamen kapatacaktır. Bora Zeynep’i kurtarabilmek için hayatını tehlikeye atacaktır. Fakat Zeynep’i içeriden çıkartan yine Emre olacaktır. Emre günlerdir Zeynep’in masumiyetini  ispatlamak için çabalamış ve yeri geldiğinde hayatını tehlikeye atmıştır. Bu dertleri Zeynep’in başına açan Yeliz’e ulaşmayı başarmıştır. Yeliz kozunu Zeynep’i içeriden çıkarmak için devereue sokacaktır. Esin’i şikayetini çekmezse Yeliz’le kurdukları komploları polise anlatmakla tehdit edecektir.

Esin ise Meltem’in intihar oyununu ispatlayacak belgelerle ulaşmış ben onları bütün Sayar ailesine anlatmak için harekete geçer. Meltem de Sıla’nın bu hamlesini öğrenmiştir ve ona karşı şeytanın bile aklına gelmeyecek Yeni planı için harekete geçer.

Beni Bırakma 87. Bölüm Özeti ve 8 Mayıs Neler Olacak sorularını sizler için yanıtladık.