Beni Bırakma 81. Bölüm Özeti 30 Nisan Neler Olacak?


Güncelleme: 28 Nisan 2018 : 01:21
0

Beni Bırakma 81. bölüm nisan ayının son günü ekrana gelecek. Dizide olaylar tüm hızıyla devam ediyor. Beni Bırakma 81. bölüm özeti açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacak. Öncesinde size 30 nisan neler olacak konusunda bir kaç detay vermek istiyoruz. Esin, Meltem ve Bora oyunlarına devam ediyor.

Beni Bırakma 81. Bölüm Özeti 30 Nisan Neler Olacak?

Zeynep, Emre ile ilgili yine büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştır. Emre, polis arkadaşıyla yaptığı planını istemeyerek de olsa uygular. Son olarak Zeynep’in hastanedeki görevine de son vermesi Zeynep için bardağı taşıran son damla olur. Zeynep artık Emre’nin kendisini istemediğini ve sevmediğini düşünmektedir. Oysa her şey göründüğünden çok farklıdır. Emre’nin tek amacı Zeynep’in masumiyetini herkese ispatlamaktır. Bu yüzden Yeliz’in peşine düşer.

Meltem bir kez daha planında başarılı olmuş,Tarık ve Sıla’nın evliliklerini herkese açıklamasına engel olmuştur. İntihar süsü vererek tüm ilgiyi üzerine toplayan Meltem’in foyasını ortaya çıkaran Sıla olacaktır. Meltem için göz yaşı döken ve onun ölümün eşiğine gelmesinde kendini sorumlu gören Sıla, Meltem’in oyun oynadığını anlayacak ve bunu herkese ispatlamak için çalışacaktır.  Cengiz, Sıla ve Tarık arasında bir şeyler öğrendiği anda Tarık’a tepkisini gösterecek.

Bora ise Zeynep’in hastaneye gelerek Emre’ye her şeyin bittiğini haykırdığı o anlara tanıklık etmiş ve artık Zeynep’in tamamen kendisine kaldığını düşünmektedir. Emre meselesini tamamen çözdüğünü sanan Bora, hemen harekete geçecek ve Zeynep’in duygusal boşluğundan yararlanmaya çalışacak. Zeynep’in güvenini tamamen kaybeden Bora önce kendini ona affettirmek için yeni oyunlar peşine düşecek.

Şimdilik hapisten kurtulan Esin dağılan ailesini bir araya getirmek için çabalayacaktır. Vedat kesin kararını vermiş ve artık Esin’le kesinlikle boşanacaktır. Esin ne kadar yalvarsa da Vedat artık bu evliliğe tahammülü kalmadığını defalarca dile getirmiştir. Fakat Esin bu işin peşini kolay kolay bırakmayacaktır. Bu durumdan da Hülya’yı sorumlu tutacak ve ondan bunun intikamını almak için harekete geçecek.

Hülya ve Zeynep ne kadar beladan uzak durmak için çabalasa da Esin, onların peşini bırakmıyor. Esin umarız en yakın zamanda belasını bulur ve yaptıklarının cezasını çeker. Diğer taraftan Sıla ve Tarık arasında yaşanan Meltem krizi daha ne kadar devam edecek?

Beni Bırakma 81. bölüm özeti ve tüyolarını sizlerle paylaştık. Siz de konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.