Beni Bırakma 71. Bölüm Özeti 16 Nisan


Güncelleme: 14 Nisan 2018 : 18:24
1

Beni Bırakma 71. bölüm özeti henüz açıklanmadı. Fakat biz geçmiş haftadan tahminlerle gelecek haftayla ilgili tüyolar vermeye devam edeceğiz. İşte Beni Bırakma 71. Bölüm Özeti ve tüyolar. Esin’in hain planı ne? Tarık Sıla’yı dinleyecek mi? İşte detaylar…

Beni Bırakma 71. Bölüm Özeti 16 Nisan Neler Olacak?

Dizinin son bölümünde Esin Zeynep’i kaçırmış ve eli silahlı adamlarla iş birliği yapmıştı. Zeynep’i tekinsiz bir adama eli kolu bağlı bir halde bırakmış ve yanından ayrılmıştı. Adamın bakışlarından Zeynep’e bir zarar vereceği apaçık ortada. Zeynep’in başı hiç bir suçu olmadığı halde beladan kurtulmuyor. Emre ve Bora Zeynep’i kaçıranın başka biri olduğunu anlamış kim olduğunu düşünürken Esin hain planının fitilini atışlar.

Esin; Elinde Zeynep’i bulundurmanın verdiği rahatlıkla Bora ile pazarlığa gelir. Kendisini hapse attıracak görüntü kayıtlarının karşılığında Zeynep’i serbest bırakacağını söyler. Bu sırada ikisi de Emre’nin onları takip ettiğinden habersizdir. Bora mecburen Esin’in teklifini kabul edecektir. Fakat Zeynep’in başı onu rehin tutan tekinsiz adamla belaya girecektir. Ve onu beladan büyük ihtimal Emre kurtaracaktır.

Diğer taraftan son anda iyilik meleği olmaya karar veren Cansu, görüntüleri kimin gönderdiğini bulmaya kararlıdır. Mağazadan getirdiği müşteri fişlerini tek tek kontrol ederken acı gerçekle karşılaşır. Fişlerden birinde Esin Ateş yazıyordur. Cansu artık suçlunun annesi olduğunu anlamıştır. Cansu her şeyi planlayanın Esin olduğunu açıklayacak mı? Yoka ne olursa olsun annemdir diyerek sessiz mi kalacak?

Öte yandan Esin, Tarık için güzel sürpriz hazırlamaya karar verir. Bu sürpriz için önce güzel bir alışveriş yapar ve kendisine yakışan güzel kıyafetler alır. Daha sonra Tarık’ın şirketine gelir.Kayıttan Tarık’ın iş yemeğinde olduğunu öğrenen Sıla Tarık’ın odasına gider ve ona romantik bir sürpriz hazırlar. Fakat Meltem ve Tarık’ı Meltem’in odasında birlikte ve oldukça samimi bir şekilde girince Sıla neye uğradığını şaşırır. Tarık ve Sıla arasındaki her şey bitecek mi? Bu tabi ki imkansız. Sıla onları bu halde gördükten sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak fakat Tarık ilerleyen bölümlerde Sıla’ya durumu açıklayacak.

Sıla bu yıkımın altından nasıl kalkacak? Zeynep’i Esin’in elinden kim kurtaracak? Sizin Beni Bırakma 71. Bölüm özetiyle ilgili tahmin ve görüşleriniz nedir? 

 

1 YORUM

  1. hep kötülerin kazanması ve rollere uyumlu oyuncuların seçilmemesi dizi için bir eksidir

Comments are closed.