Beni Bırakma 62. Bölüm Özeti 3 Nisan


Güncelleme: 1 Nisan 2018 : 03:05
1

Beni Bırakma 62. Bölüm özeti 3 nisan salı neler yaşanacak? Dizide heyecan ve gelişmeler tüm hızıyla devam ediyor. Oyunlar, entrikalar ve yalanlar bitmek bilmiyor. İşte Beni Bırakma 62. bölüm özeti ve tüyoları…

Zeynep bir acının şokunu atlatamadan bir diğerini yaşamıştır. Emre’nin ve Sayar ailesinin hayatını mahvettiğini, tüm bu yaşananların onlar yüzünden olduğunu düşünür ve annesi Hülya’yı üzmemek için bu olaylardan uzak tutmaya çalışır. Esin’in şeytani planı tıkır tıkır işlemektedir.

Beni Bırakma 62. Bölüm Özeti

Diğer taraftan Cengiz, Tarık’ın Sıla için aldığı evi öğrenir ve deliye döner.  Tarık’tan hesap sormak için soluğu yanında alır. Tarık, Sıla’ya olan tutkulu aşkı için babası Cengiz’i bile karşısına almayı göze almıştır. Tarık aşkı için savaşmayı her koşulda kafaya koymuşken Sıla’nın ondan uzak durması Tarık’ı çok üzer. Fakat ne olursa olsun onu kaybetmeye niyeti yoktur. Beni Bırakma 62. Bölüm özeti yine oldukça heyecanlı ve entrikalarla dolu.

Bu sırada Meltem, kendini Tarık’ın gözünde gururlu ve saygın  bir kadın olarak göstermek için elinden geleni yapar. Bunu yaparken de Sıla’dan kurtulma planlarına devam eder. Tarık’ın tahammül edemediği tek şeyin yalan söylemek olduğunu çok iyi bilen Meltem,  Sıla’nın Tarık’a söylediği yalanı ortaya çıkararak Tarık’ın gözünde Sıla’yı bitirme planları yapar.

Zeynep’in başına gelenler ne olursa olsun Emre’yi içten içe üzmüştür. Onun gururunun bu kadar ayaklar altına alınmasına yüreği el vermez. Emre ve Bora, Zeynep olayının suçlusunun kim olduğundan habersiz birbirlerinden şüphelenirler. Emre bunun sorumlusu olarak Bora’yı görürken Bora ise Emre olduğudan emindir. Tüm bu oyunu kuran Esin ise kimsenin aklına gelmez. Esin şimdilik tüm bu olayları keyifle uzaktan uzağa izler.

Bora’nın gerçek yüzünden habersiz eki dostuna kavuşmanın mutluluğu içinde olan Zeynep umarız bir hata yapmaz. Zeynep’le ilgili çıkan haberlerin asılsız olduğu ne zaman ve nasıl ortaya çıkacak bunu ilerleyen bölümlerde izleyerek göreceğiz.

Beni Bırakma 62. Bölüm özeti 3 nisan neler olacak sorularını ve merak edilenleri sizler için paylaştık. Sizlerde konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

  1. Allah cezanı versin senin sıla artık uyan uyan aç gözünü aptal Meltem kim ya kim ki ona söz veriyon beyinsiz. ..

Comments are closed.