Beni Bırakma 49. Bölüm Özeti 15 Mart Perşembe Emre’yi Bekleyen Sürpriz


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 04:43
2

Beni Bırakma 49. bölüm özeti ve tüyoları hakkında detaylı bilgiler haberimizde. Emre ve Zeynep arasındaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlamıştır. Emre’nin şüphelerinin arkasından gitmesi canı pahasına bile olsa Zeynep’in masum olduğunu ona ispatlamıştır.

Beni Bırakma 49. Bölüm Özeti 15 Mart 

Emre’nin yaralarını saran ve yanından bir an olsun ayrılmayan Zeynep tüm kırgınlıklarına rağmen Emre’yi affetmeye hazırdır. Emre artık Zeynep’e karşı oldukça iyi davranmaktadır. Tam her şey yoluna girdi diye düşünürken Emre ve Zeynep’i yan yana gören Bora çılgına döner. Onları yan yana görmeye dayanamayan Bora bir şekilde Zeynep’i Emre’nin yanından uzaklaştırır.

Emre uzun zamandır Bora’nın Zeynep’e olan ilgisinden rahatsızlık duymaktadır. Yalnız son yaptıkları bardağı taşıran son damla olur. Artık bu duruma dayanamaz ve Bora’ya hesap sormak için Bora’nın evine gider. Emre gözünü karartmış bir şekilde Bora’nın evine girdiğinde karşılaştığı manzara karşısında çok şaşırır. Emre karşılaştığı acı sürpriz karşısında ne yapacaktır?

Bora bir taraftan Zeynep’i Emre’den uzak tutmaya çalışırken diğer taraftan Zeynep’e yaşattıklarının hesabını sormak için Esin’in peşindedir. Esin Bora’nın elinden kaçmayı bir şekilde başarır. Şimdilik başardı diyelim çünkü psikopat ruhlu Bora kolay kolay Esin’in peşini bırakmayacaktır.

Esin yaptıklarının bedelini yavaş yavaş ödemeye başlamıştır. Bora’nın elinden kutulan Esin Vedat2ın elinden kurtulamayacaktır. Esin’i köşeye sıkıştıran Vedat tüm kirli planlarını açığa çıkarır. Esin her şeyi itiraf etmek zorunda kalır. Beni Bırakma 49. bölüm özeti 15 mart neler olacak sorularının ayrıntılı yanıtı haberimizin devamında.

Meltem’in Sıla’ya ve kendisine yaşattıklarından sonra Meltem’i kafasından tamamen silen Tarık bundan sonra Sıla’nın yanında daha çok yer alacaktır. Meltem ise Tarık’ı kaybetmeyi asla göze alamaz ve yeni bir plan yapar. Bundan sonra ki amacı Sıla’nın vicdanına oynamaktır. Sıla’nın karşısına geçer ve en baştan tüm olanları konuşur. Tarık’a olan aşkını sevgisini ve onsuz yaşayamayacağını anlatır. Tüm bunları yapmasının tek nedeni olarak Tarık’ı kaybetme korkusu olduğunu söyler.

Sıla’nın vicdanlı tarafına oynayan Meltem amacına ulaşacaktır. Sıla Meltem’in konuşmalarından etkilenecek ve herkesi şaşırtan bir karar alacaktır. Tarık Sıla ile gerçek bir evlilik yapma yolunda adım atmak üzereyken Sıla’nın kararı karşısında geri adım atmak zorunda kalacaktır. Sıla’ya olan aşkını itiraf etmek üzereyken Sıla’nın kararı karşısında neye uğradığını şaşıran Tarık için her şey alt üst olur.

Beni Bırakma 49. bölüm özeti-Beni Bırakma 15 martta neler olacak? sorularını sizler için yanıtladık.

Sıla’nın verdiği karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Emre’nin Bora’nın evinde karşılaştığı acı sürpriz hakkında ne düşünüyorsunuz? Beni Bırakma 49. bölümü nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.  Diğer taraftan 16 Mart 50. Bölüm özet ve tüyolarını BURADAN okuyabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. Ne diyelim ki sıla tam bir gerizekalı eğer Meltem in oyununa gelirse tam bi aptal başka ne denir ki… Meltem de az değil sanki çok seviyor ya Tarıkı yüzsüz şey sıla bıraksa bile Tarık senin neler yaptığını bile bile dönüp bakar mı bi daha ya… Bi de Mehmet çıktı başımıza ya öfff

Comments are closed.