Beni Bırakma 3 Ekim 123. Bölüm Özeti ve Fragmanı-Neler Olacak?


Güncelleme: 2 Ekim 2018 : 22:35
0

Beni Bırakma atv ekranlarında günlü dizi olarak devam ediyor. Oldukça fazla fan kitlesine sahip olan dizinin bölüm özetleri ide ilgili ile takip ediliyor. 3 Ekim’de yayınlanan 123. Bölüm özetini yazımızda bulabilirsiniz.

Zeynep ve Bora Zuriye’de karşılaşmış ve ortan bir anda buz kesmiştir. Bora, Zeynep’i geri götürmek için gelmiştir ama Zeynep’in Emre’yi bırakıp gitmek gibi bir düşüncesi yoktur. Bora için zor bir süreç başlamıştır. Zeynep için Emre’yi kurtaracak mı? Yoksa Emre’yi ölüme terk edip Zeynep’i geri götürecek mi?

Tarık ise kendisini kurtaranın Sıla olduğunu bilmemektedir. Sıla’yı Hacer olarak tanıyan Tarık onunla görüşmek istemiş ve bu görüşmeyi Meltem engelleyecektir. Sevda ise Meltem’in tüm planlarını bozmuştur. Tarık, Sıla’yı görmeye çok yaklaşmıştır.

Zeynep, Bora ve Emre savaş meydanındadır. Bora, Zeynep’i alıp sınırdan geçmeyi düşünmektedir. Emre’yi ise sınırdan geçirmeye niyeti yoktur. Zeynep ve Bora, Emre’nin kurtarılması karşılığında bir anlaşma yapmışlardır. Zeynep eğer Emre kurtulursa Bora’nın yanında yer alacağını ve onunla İstanbul’a gitmeyi kabul eder.

Meltem, Sevda ile anlaşmaya vararak, Sevda tehlikesini kısa süreli olarak bertaraf etmiştir. Ama artık ok yaydan çıkmıştır. Sevda’dan tamamen kurtulması gerekmektedir. Meltem, Sıla’dan tamamen kurtulmak için acımasız bir plan yapar.