Beni Bırakma 17 Mayıs Özeti 94.Bölüm Fragman ve tüyolar


Güncelleme: 16 Mayıs 2018 : 10:11
0

Hafta içi her gün Atv ekranlarına seyirciyi kilitleyen Beni Bırakma heyecan dolu bölümleriyle sezon finaline yaklaşıyor. Beni Bırakma 17 Mayıs Özeti nedir? Beni Bırakma 94.Bölüm Fragman ve tüyoları nelerdir gibi soruların yanıtı haberimizde. Dün izlediğimiz bölümde Esin için her şey yolunda gibi gözüküyordu. Bora dan kamera kayıtlarını alıp gözden kaybolma derdindeyken beklenmedik olaylar esinin yoluna taş koyar.

Bu arada Tarık ta bütün ailesine Sıla ile nişanlanacağını söylemiştir.Cengiz ne kadar engel olmak istese de Tarık Sıla ile mutlu bir hayat kuracağını düşünerek hareket eder. Meltem de buna mani olmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

Emre ise Bora ve Esin birlikte hareket ettiğini açığa çıkarmıştır. Esin Bora dan şikayetini geri çekme karşılığında kamera kayıtlarını istediğini söyler. Bora ise tek derdi Zeynep ve annesine yaranmak olunca kamera kayıtlarını vermeyi düşünür.

Esin Zeynep’i kurtarmak istiyorsan istediklerimi yapacaksın dese de Emre durumdan taviz vermez ve Esin sonunda hapse düşer.Emre hemen Zeynep’e koşar ve beklenmeyen sözler karşısında heyecanlanan Zeynep için tüm dengeler değişmiştir.

Bu arada ilk defa karı koca olarak tatil hazırlığı yapan Tarık ve Sıla mutludur. Bunu gören Mehmet artık hissettiği şeyleri içinde saklayamaz ve bir bir her şeyi anlatır. Meltem ise boş durmayacaktır tabi. Tarık ve Sıla için planlar yapar. Gittikleri otelde onlara hayatı zehir etme derdindedir.

https://www.youtube.com/watch?v=6H8O6EoX6vI