Beni Bırakma 139. ve 140. Bölüm Özeti, Tarık ve Sıla Karşılaşıyor mu?


Güncelleme: 26 Ekim 2018 : 16:18
2

Atv’nin günlük dizisi Beni Bırakma’da heyecan bitmek bilmiyor.  Beni Bırakma 139. bölüm ve 140. bölümlerde neler olacak. Sıla ölecek mi, Meltem ve Aslan Sıla’yı ortadan kaldırabilecekler mi? Beni Bırakma 139. bölüm özeti 25 ekim perşembe neler olacak?

Beni Bırakma 139. bölüm özeti öncesinde; Sıla sonunda Aslan’ın evinden kaçmayı başarmış ve Tarık’ın arabasına binmiştir. Bir şekilde Tarık’ın odasına kadar giden Sıla bazı şeyleri hatırlamaya başlamıştır. Meltem ise olayın şokunu atlatamadan kamera görüntülerini de izleyince daha da büyük hayal kırıklığı yaşamıştır.

Diğer yandan Emre kolyenin Cansu’da olmadığını anlamış ve Zeynep’e karşı öfkelenmiştir. Emre kolyeyi bulmak için Zeynep’in yanına gider. Zeynep evinde Emre’yı görünce bir anda panikler. Bora görmeden onu göndermeye çalışır. Emre inat edince Bora yakalamadan bir an önce evden gitmesi için ona gerçekleri anlatmayı kabul eder.

Beni Bırakma 140. bölüm özeti öncesinde; Sıla, Sayar’ların evinde yakalanmıştır. Onu evden kurtaran ise Meltem’dir. Sıla herkesi yaptıklarından dolayı pişman olduğu yalanına inandırır. Bu arada sıla geçmişi ile ilgili bazı detayları hatırlamaya başlamış ve yeni planlar peşindedir.

Zeynep, emre ile buluşmayı kabul etmiştir. Ancak Esin ve Cansu bu buluşmayı engellemek için her şeyi yapacaklardır. Ancak Zeynep karşısında Emre’yi beklerken bir anda Bora’yı karşısında görmüştür. Emre ise Zeynep ile yüzleşmekten asla vazgeçmez.

Bu arada Esin kolyeyi almak için Bora’nın evine gider. Evde doğum günü hazırlıkları vardır. Esin’in amacı kimseye yakalanmadan kolyeyi bulmaktır. Sıla ise Sevda’nın kendisine zarar veren adamlarla işbirliği içerisinde olduğundan şüphelenmektedir.

Sevda ellerinde alışveriş poşetleri ile eve geldiğinde Sıla şüphelerinden haklı olduğunu düşünür. Sevda ise bunları burs parası ile aldığını söyler. Sıla buna daha çok üzülür ve Tarık’a parayı vermek için Sayar Halı’ya gider.

[kirmizitext]Beni Bırakma 29 Ekim Pazartesi 141. Bölüm Özeti <<< Tıkla[/kirmizitext]

Beni Bırakma 139.Bölüm: Emre gerçekleri öğrenmek için Zeyneple Yüzleşmektedir…

Beni Bırakma 25 ekim 139. bölüm özeti; Emre buluşma yerine gelmeyen Zeynep’leevine giderek yüzleşmek ister. Bora’nın evine giden Emre, evde doğum günü hazırlaıkları olmasına rağmen Zeynep’i mutfakta sıkıştırır. Zeynep’ten hesap sormaya başlayan Emre’yi Zeynep kimse görmeden evden göndermenin derdindedir. Zeynep tüm uğraşlarına rağmen Emre’yi daha fazla saklayamaz ve onları birisi görür.

Sıla’nın hafızası yavaş yavaş yerine gelmektedir. Sıla en sonunda kendisinin Sıla olabileceğini düşünmeye başlar. Tabi Meltem ve Aslan da boş durmaz ve Sıla’nın sırrını bilen herkesi ortadan kaldırmak gibi bir plan yaparlar. Acaba Tarık, Meltem ve Aslan’a yetişebilecek mi?

Beni Bırakma 26 ekim 140. bölüm özeti: henüz yayınlanmamıştır…

140. Bölüm: Emre ve Zeynep’i gören kişi…

Emre ve Zeynep’i gören kişi Hülya’dır. Emre’yi evden kovar. Zeynep’e de tokat atar. Bora’yla evli olduğunu, gereği neyse onu yapmasını söyler. Zeynep her şeyi sineye çekip gerçekten Bora’nın karısı olacak mıdır?

Bu arada Esin kolyeyi bulur, hızla gider Cansu’ya verir. Cansu Emre’ye kolyeyi buldum diye verir. Emre buna inanacak mıdır?

Öbür yandan Aslan, Sıla’yı ortadan kaldırmak için Rüstem’in evini yakar. Tarık da alyansı geri vermek için köye geldiğinde yangını görür hemen kurtarmak için içeri girer, Ama Meltem, Tarık’ın Sıla’yı görmesine engel olmak için kendini ateşe atar. Tarık bu sefer Sıla’yı görebilecek midir?

[kirmizitext]Beni Bırakma 29-30 Ekim 141. 142. Bölüm Özetleri-Sıla ve Tarık Görüşebilecek mi? <<<tıklayınız[/kirmizitext]

2 YORUMLAR

  1. ardık sılayla tarık kavuşmalılar saden uzun zamandır ayrılar ardık sılayla tarık kavuşmalılar bence emreyle cansu birbirlerine bir şans vermeliler çünkü bora zeynemle kavuşmalarına izin vermeyecekdir bu yüzden emrekendisi için cansuya bir şanvermeli bence

    • Eğerki pazartesi 42ci bölümde yine tarık ile sıla karşılaşmassa bir daha bu dizi seyretmicem insanları enayi yerine koyuyorlar rüya larla hayaller le insanları heyecanlandırım tekrar başa dönüyor lar entrikalar fitneler hiç mutlu sahnesiyok

Comments are closed.