Beni Bırakma 121. 122. Bölüm Fragman ve Özeti (1-2 Ekim)


Güncelleme: 1 Ekim 2018 : 15:22
1

Beni bırakma dizisi 28 Eylül Cuma günü heyecan dolu bir bölümle sona erdi. Birikim Pazartesi 121 bölüm özeti ve 2 Ekim Salı 122 bölüm özetlerini yazınız içerisinde okuyabilirsiniz. Geçtiğimiz hafta neler yaşanmıştı hatırlayalım.

Zeynep Emre’yi bulabilmek için Suriye’ye gitmişti. Emre isim bir bombalı saldırı sonucu yanındaki Ömer’le birlikte yaralanmış ve bölgeden çıkmak için uğraşmaktaydı. Zeynep gördüğü rüyanın etkisiyle Emre’yi bulmak için Suriye’ye gider.

Suriye’de Emre’ye yaralı olarak bulan Zeynep onu bölgeden çıkartmak için yoğun çaba sarf eder. Zeynep Emre’yi Cellat ve adamlarından kurtarıp bölgeden çıkarmak için uğraşır. Zeynep ilk başlarda kendisini gizler ve gizli bir şekilde Emre ile irtibat kurup oradan onu oradan kurtarmak için uğraşır.

Ancak Zeynep’in de planları istediği gibi gitmez. Zeynep’te Cellad ve adamlarına yakalanır. Zeynep bir şekilde Celladın telsizinden Kızılay’dan yardım istemeyi başarır. Zeynep’e, konuşturup öldüren bir ilacı enjekte ederler. Zeynep bu ilacın etkisiyle fenalık geçirmeye başlar. İlacın panzehirini yapmak için ilaç deposuna giden Zeynep orada Celladın bir adamı ile karşılaşır.

Zeynep’in asıl amacı ortaya çıkmıştır. Zeynep’in Emre için karargah sızdığı Cellat ve adamları tarafından anlaşılır. Zeynep Emre’yi alıp oradan kaçma plan yaparken bir anda köşeye sıkışmıştır. Yarası mikrop kapan ve açlık ve susuzluktan daha fazla dayanamayıp takati kesilen Emre baygınlık geçirir. Nabzı iyice yavaşlayan Emre’nin hayatta kalması için daha fazla gayret göstermesi gerekmektedir.

Bora ve Cansu tarafında ise ilginç olaylar yaşanmaya devam eder. Bora ve Cansu ikilisi nezaretten çıkmayı başarmıştır ancak Suriye sınırında durdurulmuşlar ve bunun çaresini aramaktadırlar. Bora bir an önce Zeynep’e kavuşmak için başka yollara başvurur. Karanlık tipli adamlarla Suriye’ye geçmek için anlaşır. Cansu ise bu yolculuğun nereye çıkacağını tam olarak bilmediğinden korkar ve Boran’ın aracından iner.

Arzu ve Cengiz Emre’nin kurtulacağından emin bir şekilde rahat bir nefes alırlar. Emre’yi kavuşacaklarını sabırsızlıkla beklerler. Esin ise Vedat’a, Cansu’nun Emre yaşadığı için Suriye’ye gittiğini söyler. O bilgi karşısında Vedat şok olur. Tarık ve Sıla tarafında ise yine işler karışmıştır. Sıla Rüstem’in başına sopayla vurarak Tarık’ı mezarın içinden çıkartmayı başarmıştır. Tarık’ı Ayten’e teslim eden Sıla, Rüstem ve ailesinin türlü işkencelerine göğüs germek zorunda kalmıştır.

Tarık Ayten’in yanına geldiğinde kendisine gelmiş ve Meltem’e aramıştır. Meltem ise Tarık’ın kaza yaptığını öğrenmiş ve Rüstem’in yanına gelmiştir. Rüstem Meltem’e kaza yapanı görmediğini söylese de Meltem gerçekleri öğrenmeye çok yaklaşmıştır. Rüstem ise kaza ile ilgili bilgileri Sıla’nın Meltem’e söylediğini düşünerek Sıla’ya çok ağır ceza kesecektir. Sıla ölümle burun buruna gelmiştir.

Beni Bırakma 1 Ekim Pazartesi 121 bölüm özeti

121. Bölüm: Sıla, Rüstem’in elinden Tarık’ı kurtarmayı başarır. Tarık artık emin ellerdedir. Ancak Meltem, Tarık’ın yaşadığını öğrenir. Sıla’yla karşılaşmadan Tarık’ı oradan götürmeye çalışır. Ancak hesaba katmadığı bir şey vardır. Bu durum onu uzun bir zaman zor duruma sokar.

Öte yandan Zeynep, Emre’yi cenderenin içinden çıkarmayı başarır. Zorlukla Emre’yi oradan uzaklaştırmaya çalışırken hiç beklemediği bir kişiyle karşı karşıya gelir.

Beni Bırakma dizisi 119. bölümü izledikten sonra dizinin fanları bir çok yorum yaptı. İşte o yorumlardan bazıları;

  • adayfatma-İnşallah Kizliay yetkilileri kurtarırlar Emre ve Zeynep’i.Artik Uzanmasinlar çıksınlar o ortamdan ?
  • meryemoguzgumus-Bence çok uzattılar emre ölse filmin tadı tuzu kalmaz tarikta
  • meryemoguzgumus-Ya şu rüstem defolsun çıksın annesi ‘de sılayı üzüyorlar
  • yesilgoezlum10-Aynen ya

Beni Bırakma 2 Ekim Salı 122 bölüm özeti

Zeynep, Emre’yi uzaklaştırmaya çalışırken Bora ile karşılaşır. Bora da Zeynep’i kurtarmak için artık Suriye’dedir. Ama Zeynep, Emre’yi bırakıp bir yere gitmez. Bora için önünde zor bir sınav vardır. Aşkı Zeynep için, can düşmanı Emre’yi kurtaracak mıdır?

Öte yandan Tarık, hayatını Sıla’nın kurtardığından habersiz, Hacer olarak bildiği Sıla’yı görmek ister. Meltem buna engel olmaya çalışır. Ama Sevda, Meltem’in tüm planını bozar. Artık Tarık, tüm gerçekleri öğrenmeye çok yaklaşmıştır.

Comments are closed.