Beni Affet 1261. Bölüm Özeti 23 Kasım 2017 Perşembe


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 16:36
0

Star TV’nin fenomen dizisi Beni Affet dizisi özet ve tüyoları ile sizlerleyiz. Ülkemizde çok sevilen Beni Affet dizisi hakkında tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Beni Affet 1261. Bölüm özeti 23 Kasım 2017 Perşembe özetini haberimizde bulabilirsiniz. Beni Affet 1261. Bölüm özetine geçmeden bir önceki bölüm de neler yaşanmıştı hatırlayalım…

Beni Affet 1260. Bölüm de; Yaman’ın ayrılmak istemesi Feride’yi derinden yaralamıştır. Cüneyt’in Feride’yi öpme görüntülerini izleyen Yaman, en az Cüneyt kadar Feride’yi de suçlayarak, ayrılmak istemiştir. Feride ise her fırsatta Yaman’a kendisini anlatmaya çalışsa da Yaman buna fırsat vermemiştir. Ancak ne olursa olsun Feride, Yaman dan vazgeçmemek iççin her şeyi yapacaktır.

Lerzan, Ateş’i kaçırmıştır ve depo da saklamaktadır. Ateş’in ortalıkta görülmemesi herkesi şaşırtmaktadır. Lerzan, Ateş’in nerde olduğunu kendisine soranlara ise yurtdışına çıktığı yalanını söylemektedir. Sevgi ise Lerzan’ın bu halinden şüphe ettiği için Zeynep’i aramaya karar verir. Zeynep ise Toprak’ın kendisine evlilik teklifi etmesi sonrası, düğün hazırlıklarına başlamıştır. Beni Affet 1261. Bölüm özeti 23 Kasım 2017 Perşembe.

Beni Affet 1261. Bölüm de ise; Feride, Yaman’ın kendisinden uzaklaşmasına çok üzülmektedir ve bir şeyler yapması gerektiğine karar verir. Feride, Nazire ile birlikte bir plan yaparlar ve bu plana Cüneyt’i de dahil ederler. Feride’nin amacı Yaman’ı tekrar kazanabilmek. Feride ile Nazire bu plan için uğraşırken, Asiye’nin kendilerine yaptıkları yüzünden şok olurlar. Yaman Eskişehir’e gitmeye karar vermiştir. Ancak gitmeden önce, çok sıkıntılar yaşattığı Zühre’ye bir iyilik yapmak ister ve bunun için uğraşır. Yaman’ın bu davranışı Zühre’yi çok şaşırtır. Yaman’ın bu davranışı Murat’ın kulağına gider ve Yaman ile konuşmaya karar verir. Yaman ise Eskişehir’e gitmiştir ve belki de hayatını değiştirecek insanla karşılaşacaktır.

Ateş, kendine gelir ve Lerzan’ın kendisini kapattığı yerden kaçmaya çalışır. Toprak ise Ateş2in yokluğundan faydalanarak, Lerzan ile birlik olup, Zeynep ile hemen evlenmek için planlar yapar. Zeynep ise her şeyden habersiz kendince düğüne hazırlanmaktadır. Ateş’in kayboluşundan şüphelenen Sevgi, bildiklerini Zeynep’e anlatır. Bakalım bu durum Zeynep ve Toprak’ın evliliğine nasıl bir etki edecek? Feride, Yaman ile barışabilecek mi?  Yaman, Eskişehir de kim ile karşılaşacak? Tüm bu soruların cevabını Beni Affet 1261. Bölüm özeti haberimiz güncellediğinde öğrenebilirsiniz. Siz de sevilen Beni Affet dizisi hakkında ki görüşlerinizi yorum yaparak bize iletebilirsiniz.


BENİ AFFET DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=5dTzRvF_Pto” width=”100%” height=”350″]