Beni Affet 1246. Bölüm 2 Kasım Özeti


Güncelleme: 30 Ekim 2017 : 21:04
0

Beni Affet 1246. Bölüm 2 Kasım Özeti fragman ve tüyolarını haberimizden takip edebilirsiniz. Star Tv’nin baş yapıtlarından Beni Affet Dizisi günlük dizi kategorisinde 2011 yılında yayın hayatına başlamış olup, günümüzün hala en çok severek izlenen dizilerinden biri olmaya devam ediyor. Başrollerini Şeyma Korkmaz ve Murat Danacı’nın paylaştığı, Beni Affet dizisi sürükleyici senaryosu ile seyircisini her yeni bölüm için meraklandırmaya devam ediyor.

Beni Affet dizisin de en son yaşanan olayları isterseniz hatırlayalım… Geçtiğimiz bölümlerde, Cüneyt, hastalığının iyice kötüleşmesiyle çok zorlanmaya başlamıştır. Her ne kadar hastalığı onu engellemeye çalışsa da Feride’yi tekrar kazanmak için uğraşmaya devam ediyor. Feride ise Cüneyt’in bir sıkıntısı olduğundan şüphelenerek, sorunun ne olduğunu araştırmaktadır. Feride’yi tekrar kazanmak isteyen Cüneyt, Feride ile Yaman’ın ilişkisinin kötüye gitmesiyle daha da cesaretlenmiştir.

Zeynep, Ateş’ten uzaklaşarak Toprak ile yakınlaşmaya başlamıştır. Ancak bu ani yakınlaşma Toprağı şüpheye düşürmüştür. Her ne kadar Zeynep’in kendisine olan ilgisinden mutlu olmuş olsa da, işin arka yüzünü öğrenmek için uğraşacaktır. Güzel ile Murat’ın ilişkilerini ise Mükellef gölgelemiştir. Bakalım ilerleyen bölümlerde Güzel ile Murat, Mükellef engelini nasıl aşacaklar?

 

Beni Affet Dizisi  1246. Bölüm Özeti ve Tüyoları ve diziye dair diğer önemli gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz…