Atakan Arslan (Avatar Atakan) Çukur Dizisinde Hangi Rolde Oynayacak? Karakter İsmi ve Detayları!


Güncelleme: 14 Ekim 2018 : 16:16
0

İnternet dünyası ve sosyal medya son düşen haberler çalkalandı. Survivor’dan tanıdığımız Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan çukur dizisine girdi. Avatar Atakan çukur dizisinde hangi rolde oynayacak merak konusu oldu. Dizinin fanları ve yakın takipçileri bu konu hakkında detaylı araştırmalar yapıyorlar. Bize de bu konu ile ilgili birçok mesaj geldi. Çukur Avatar Atakan hangi rolde oynayacak?

Milliyet’ten Ali Eyüpoğlu bu konuyu köşesine taşıdı. Söz dizisinden ayrılan ve ayrılma sebebinin hala belli olmadığı Atakan Arslan yine Söz’ün en büyük rakibi Çukur dizisine giriş yaptı. haberin hemen ardından takipçiler Atakan Arslan’ın Çukur’da Akın Koçavalı olacağı yönünde yorumlar yaptı. ancak gelen bilgilere göre Cihangir Ceylan’ın Akın koçovalı rolünü oynayacağı ve prensipte anlaşıldığı bilgisi ağır bastı.

Gelen bilgilere göre Atakan Arslan çukurda kötü bir karakteri canlandıracak. Hatta gelen bilgilere göre Çukur’a bu hafta yeni giren Reşit karakterinin adamlarından birisi olacağı yönünde yorumlar da yapılmakta. Avatar Atakan karakuzular tarafında yer alacak ve koçovalılara karşı hareket edecek. Reşit ve karakuzular arasında husumetten dolayı fragmandan da Anlaşılacağı üzere yamaç ve adamları konuya el atacak.Reşit Kara kuzulardan öcünü almak için Yamaç ve adamlarını kullanacak. İşini sağlama almak için de Cumali’yi kaçıracak.

Atakan Arslan da karakuzular tarafında yer alan kötü bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Peki Atakan Arslan namı diğer Avatar Atakan kimdir Kısaca tanıyalım. 1989 Sivas doğumlu olan ve tam ismi ile Çağan Atakan Arslan 188 santimetre boyundadır. başak burcunda olan Atakan Arslan sporcu olarak kariyerine devam ederken Survivor yarışması ile kariyerinin en büyük adımını atmıştır. İstanbul Marmara Üniversitesi beden eğitimi bölümü mezunu olan Atakan Arslan beden eğitimi seçimlerinde parkur rekoru kırarak okula 1. Olarak girmiştir.

Çağan Atakan Arslan 2007 kick boks Türkiye şampiyonu 2009 free Fight Avrupa şampiyonu ve 2011 tay boks dünya şampiyonu olarak kariyerinin ve ülkemizin en büyük başarılar elde etmiştir. Çağ Atakan Arslan aynı zamanda milli bir sporcudur. Spor kariyerine mankenlik ve oyunculuk ile devam eden Atakan Arslan birçok proje ve dizide rol almış bazı filmlerin ise dövüş sahnelerinde kendisini göstermiştir. 2016 yılında katıldığı Survivor 2016 yarışmasında ünlüler takımına katılmış ve Kıbrıs’ta yapılan finallerde aldı ve SMS sonuçları ile birinci olmuştur.