Aşk ve Mavi 32. Bölümde neler olacak?


Güncelleme: 9 Haziran 2017 : 00:04
5

Aşk ve Mavi 32. Bölümde neler olacak? 16 Haziran 2017 Aşk ve Mavide neler oldu? Aşk ve Mavi 32. Bölüm?

Metin’in Ahmet’in oğlu olmadığının öğrenilmesiyle beraber olaylar iyice karışmaya başlamıştır. Ali, hayatının en güzel yıllarının hapiste geçmesinden dolayı ağabeyine büyük bir kızgınlık duymaktadır. Hem hayatının en güzel yıllarını hapiste geçirmiş hem de bu olay yüzünden Mavi ile büyük sorunlar yaşamıştır. Bu yüzden gerçekleri öğrenen Ali, büyük sinir krizleri geçirmektedir.

Ali, bardaktan ağabeyinin dna sını aldırıp Ahmet’in de saç telini almayı başarmıştır. Ardından dna testi yaptırmış ve tüm gerçeği öğrenmiştir. Bundan sonra ağabeyi ile arası eskisi gibi olmayacaktır. Mavi’ye gerçekleri anlatıp anlatamayacağı konusunda da büyük gelgitler yaşamaktadır. Mavi’nin olayları öğrendikten sonra vereceği tepkiden de çekinmektedir.

 

 

Diğer yandan Birgül’ün evlenmesi de konakta sevince ve mutluluğa yol açmıştır. Bunca olayın üstüne bir evlilik konaktakilere de ilaç gibi gelmiştir. Ali, bu sırada Metin’in ağabeyinin oğlu olmadığını Mavi’ye söylemek için de büyük bir çaba gösterecektir.

Mavi, eğer Metin’in kendi ağabeyi Ahmet’in değil de Ali’nin ağabeyinin oğlu olduğunu Ali’den değil de başkasından öğrenirse işler daha da karışacaktır. Hamilelik döneminde olduğu için duygusal yönden de bazı çöküntüler yaşayan Mavi’nin güveni böyle bir durumda daha da sarsılacaktır.

Aşk ve Mavi yeni bölümleriyle Cuma akşamı saat 20.00’de Atv ekranlarında!

5 YORUMLAR

  1. çok güzel hiç bitmesin ve öyle güzelki milyonlarca komik bir filmde hiç bitmesini istemiyorum çok güzel

  2. aşk ve mavi 32. bölümde sezon finali olacakmış olmasın ya bitmesin çok komik bir dizi onu izleyince eğlencemiz yerine geliyor.offf ya bitme ya mavi ali hasibe ve diğerleri filmi çok iyi oynuyor bitmesin.

Comments are closed.