Aşk-ı Roman Neden Final Yapıyor Yayından Kaldırıldı mı


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 15:57
79

Aşk-ı Roman neden final yapıyor? Beklentileri karşılayamayan dizi reyting kurbanı mı oldu? Aşk-ı Roman başlamadan bitiyor mu?

21 Ağustos pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana gelen dizi yayınlandığı günden itibaren oldukça fazla eleştiriye maruz kaldı. Oyuncuların amatörlükleri ve dizinin konu olarak basitliği izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı.

Evleneceksen Gel isimli izdivaç programında ünlenen bir anda fenomen olan gelin ve damat adayları Solmaz ve Kaan’ın başrol paylaştığı dizinin reklamı uzun süredir yapılıyordu. Dizi sonunda ekrana geldi. Fakat dizi daha ilk bölümlerinde reyting sıralamasında son sıralarda yer aldı.

Tv8’in büyük beklentilerle ekrana getirdiği dizinin akıbeti pekte parlak görünmüyor. TV8’in yeni dizisi olan Aşk-ı Roman özellikle sosyal medya platformları üzerinde eleştiri yağmuruna tutuldu ve ilk bölümüyle reyting sıralamasında sonlarda yer alarak beklentileri karşılayamayacağını gösterdi.

Çağla Şikel ve Alişan’ın başrolünü paylaştığı bir dönemin en çok izlenen dizisi Cennet Mahallesi ile benzer bir proje olsa da izleyenler aynı tadı alamadı.

Özellikle hiç bir eğitimi ve yeteneği olamayan isimlerin dizide rol alması tam bir fiyasko. Kaan, Solmaz ve Nurullah’ın amatör oyunculukları herkesin dikkatini çekti. Acun Medya’nın en kısa zamanda buna bir dur diyeceğini düşünüyoruz. Stok bölümler yayınlandıktan sonra dizi yayından kaldırılır.

Çünkü reytingleri düşen dizilerin reklam geliri azaldığı için kanal bu durumda final kararı alıyor.

Birçok haber kanalında Acun Ilıcalı’nın final kararı aldığı açıklandı. Ancak dizinin oyuncularından Seda Sayan’ın eski sevgilisi Erkan Çelik, final kararının alındığı haberinin asılsız olduğunu iddia etti. Dizinin yeni bölümlerinin çekiminde olduğunu söyledi. Ancak son alınan bilgilere göre dizi tamamen kaldırıldı.

Sizce Aşk-ı Roman dizisi devam etmeli mi? Final mi yapmalı? Solmaz ve Kaan’ın oyunculuklarını nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Aşk-ı Roman 4. bölüm fragmanı
https://www.youtube.com/watch?v=6XDcTRuTMMQ

 

79 YORUMLAR

  1. çok kötü birdizi oyuncular amatör çok yetersiz hiç bir zevk vermiyor derhal kaldırılmalı cennet mahallesinin tadıyok

  2. bu dizi nordusa nerler gelir tv8 de bu haber kötü oldğu için kanal velirse iyi olur fazla
    kulak dan kulak da yagımasın

  3. Aski roman dizi degil goz boyama.sanatci ve dizi kitligimi var solmaz ve kaandan nurullahtan birde ustune hanifeyi yillardir gormekten duymaktan biktik tiksindik istemiyoruz hemen kaldirilsin.yok oyle hop diye dizi cevirip amatorlare asla bakmam.reklam bakarim onlara bakmam igrenc.hep tv 8 e bakardik simdi acmiyoruz guldur guldurmu ne birde cok guzel hareketlerden baska birsey yok onlardanda biktik.birde tvde yine bir programin oyuncularina dizi haline getirdi tv 8 onada bakmiyacagiz

  4. Final kararına çok sevindik Oyunculuk evlilik programına katılmakla olmuyor Yetenek gerek

  5. Oyunculuğu nerelere düşürdünüz..Her fenomen olan herşeyi olur izlenir bizde para kazanırız mı sandınız.Vazgeçin artık her viral olan insan,konu üzerinden para kazanmaya çalışmaktan.Televizyonculuk yapıyorsunuz bari kaliteli işler diziler yapım.Yada bırakın bu televizyon işini.İzlemeyelim

  6. Basit ucuz igrenc turk halkini salak yerine koyan bukadar amotor bir dizi olamaz ” acun bir an once tv8 kanalindan ve yanindan bu insanlari uzakkkkkk tut sana ve kanslina hic yakismadi 1 bolum bile izlemedim!!@!

  7. Tam bır kelimeyle igrenç dıger tıyatra bolumlerı okupta dızılerde hak tanınmayan birçok kişiler var onların hakkını yemiş oluyorlar bence cok saçma ?

  8. çok amatör programda daha iyi oynuyorlardı is diziye dönüşünce berbat. zaten programda dizinin fragmanini izlemisiz koca bu sezon

  9. Neden boyle kotuluyorsunuzki tam yeniydiler rolde nolurdu sanki musbet qarwilasaydiz gencler istemiwler cekilmiwler bence pekte guzel bir diziydi ben izliyordum kaanla solmazin iliwkisini proqramda izliyordunuz ama….

  10. Hayatımda görüp görebileceğim en iğrenç dizi acayip amatör yayından kalkmalı mutlaka tv 8 değerini düşürmeden tv8i es geçiyorum denk gelmemek için

  11. Bu rezil karakterlerin boyle kaliteli bir kanalda ne isi var oldukca basit ve rezil basta solmaz ve kaan zate bu isimler basli basina rezil karekter yazik cok yazik tv 8 boyle rezil karakterlerin kurbanı oldu

  12. Ufff bu ne ya bu pislikler ne dizi cekecek allah askina su diziyi yaniyindan kaldirin hi begenmedim bizim on nimara dizerimiz dururken bu boklu cingenenin dizisine kim bakar ya bizene cingenelerden zaten solmaz cok ornek oluyo onlarin adindan.kutfen yayindan kaldirinnn…

    • Izlemiyorsan izleme kardewim neden kotuluyorsunki beyenen beyenip seyir ediyor

  13. bizim gençlerimiz en kestirmeden zengin olma peşinde olduğu sürece böyle amatörleri daha çok görürüz..acun bu kez tongaya bastı.

  14. Berbat yaaa kaldırılmalı bence cennet mahallesine benzetmeye çalışmışlar ama yanından bile geçememişler;>;>

Comments are closed.