Ali Ekber Cevahir Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Konusu Ne?


Güncelleme: 9 Ağustos 2017 : 19:41
1

Başrolünde Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır’ın yer aldığı Ali Ekber Cevahir ne zaman başlayacak?  Daha yayınlanmadan büyük yankı uyandıran dizi ne zaman ekrana gelecek? 

Uzun bir aradan sonra Kadir İnanır’ın ekranlara dönme kararı alması hayranlarını heyecanlandırdı. Altı yıldır kamera karşısına çıkmayan usta oyuncunun yeni dizisi Ali Ekber Cevahir merakla bekleniyor.

Ali Ekber Cevahir Dizisinde Galatalı Eşref karakterine hayat verecek olan İnanır’ın ekranlara dönmesi herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Çünkü usta oyuncu daha önce kendisine gelen bir çok teklifi geri çevirmiş ve bir daha ekranlara dönmeyeceğinin sinyalini vermişti.

Bu konuda çok seçici olduğu bilinen Kadir İnanır, çok sevdiği ve yakın dostu yapımcı Faruk Turgut’un ısrarlarını kıramadı ve Galatalı Eşref rolünü canlandırmayı kabul etti.

Ali Ekber Cevahir Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin senaryo ekibinde, Esen Ali Bilen, Emre Erkan ve Ece Umay Mit yer alıyor. Dizinin yayın tarihi konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Fakat kulislerden edindiğimiz bilgilere göre Eylül ayında izleyici ile buluşacak.

Kadir İnanır dizide 3 kız çocuğu olan bir kabadayıyı canlandıracak. Kadir İnanır‘a eşlik edecek kadın oyuncuların kim olduğu ise henüz açıklanmadı.

Çekimlerine Ağustos ayında başlanacak olan dizi için çalışmalar devam ediyor.

Ali Ekber Cevahir Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

Ali Ekber Cevahir dizisinin yapım şirketi Gold Film, oyuncuların henüz kesinleşmediği konusunda bir açıklama yaparken, net oyuncu kadrosunun en kısa zamanda açıklanacağı bilgisini verdi.

Ali Ekber Cevahir dizisiyle ilgili en doğru ve güncel bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ali Ekber Cevahir dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Comments are closed.