Ali, Cihan’a Evlilik Teklifi Etti! Evlenecekler mi? -Bir Litre Gözyaşı Final mi Yapıyor?


Güncelleme: 17 Kasım 2018 : 01:18
0

Bir Litre Göz Yaşı, hüznü ve mücadeleyi içinde barındıran gerçek bir hayat hikayesi. Başrol oyuncusu Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

Bir Litre Gözyaşı 6. Bölüm Özeti izle… İşte detaylar..

Bir Litre Gözyaşı Final mi Yapıyor?

Başrollerinde Miray Daner, Sanem Çelik, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu gibi başarılı oyunculara sahip olan dizi, yürek yakan sahnelerle izleyicinin dikkatini çekse de reytinglerde beklediği başarıyı yakalayamadığı için final yapma kararı aldı.

Bir Litre Gözyaşı 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Mahir ve Cihan arasında yaşanan romantik dakikalarda; Mahir, ömrümü ömrüne eklerim sözleri ile Cihan’a evlilik teklifi ediyor. Figen ve Muzaffer büyük pişmanlıklar yaşarken, Cihan Mahir’e evet diyor ve evlilik planları yapıyor. Cihan, Mahir’e damatlık alıyor. Mahir ise Cihan’a gelinlik kiralıyor. Nikah için gerekli tüm işlemler yapılıyor. Ancak nikah günü Mahir’i kötü bir sürpriz beklemektedir. Ali arkadaşlarına para vererek Mahir’i dövdürecektir. Sokakta önü kesilen Mahir kavga ediyor ancak dayak yemiş bir halde nikaha yetişiyor. Hande’nin de yardımı ile Cihan istediği gibi bir gelin olma hayaline kavuşuyor.

Bir Litre Gözyaşı Elif Neden Çakı Taşıyor?

Elif, sokakta onu rahatsız eden bir çocuktan korktuğu için yanına bir çakı alıyor ancak çakıyı okulda yakalatıyor. Bunun üzerine Elif’in anne ve babası okula çağrılıyor. Okul müdürü tarafından uyarılıyor.

Bu sırada Mahir’in annesi telefonuna gelen bir mesaj ile oğlunun evlendiğini öğrenmiş ve soluğu nikah salonunda almıştır. Cihan ise Hande’den fotoğraflarını çekmesini ister, fotoğrafları anne ve babasına gönderir. Artık evdedirler ve Cihan’ın yaptığı evlenme olayını tartışmaktadırlar. Cihan anne ve babasına “Sevgiyi de acıyı da birlikte yaşayacağız”der. Duygulu anlar yaşanır. Mahir’in anne ve babası ise Cihan’la görüşmesini yasaklamıştır. Tabi Mahir söz dinlemeyecek ve Cihan’la görüşmeye devam edecektir.

Cihan Babasının Tefecilerden Para Aldığını Öğreniyor…

Ertesi gün Cihan babasını telefonuna gelen buluşma mesajını görüyor. Babasından gizli buluşma yerine gidiyor. Babasını bir kadınla gören Cihan şok içindedir. Muzaffer masadan kalkınca Cihan masaya gelerek kadına hesap soruyor ama söylenen yalanlara o da inanıyor. Fakat babasının tefecilere borçlandığını öğreniyor, babasının son zamanlardaki değişimini bu olaya bağlıyor.

Ali’den Büyük Sürpriz!

Ali, Cihan’a Evlilik Teklifi Etti!

Hastalığı yüzünden Cihan’ı terk eden Ali’nin planı ne? Ali ne yapmak istiyor?  Okula dönen Cihan, bahçede bir sürpriz ile karşılaşıyor. Herkes Cihan’a bakarken keman çalıyor, Cihan’ın üstüne kırmızı güller serpiştiriliyor. Cihan, bunu Mahir’in yaptığını düşünse de biraz sonra Ali’i karşısında görünce şok oluyor.  Ali, Cihan’a gerçekten evlenme teklifi ediyor. Cihan’ın Ali’ye cevabı ne olacak? Cihan ve Ali gerçekten evlenecekler mi?

Bir Litre Göz Yaşı 7. Bölümde Neler Yaşanacak? Şimdiden Cihan’ın vereceği karar merak konusu oldu.

 

Bir Litre Göz Yaşı 7. Bölüm Fragmanı