Akıllı Tercih Sunucusu Alev Nallar Emiroğlu Kimdir? Kariyeri, Hayatı?


Güncelleme: 14 Nisan 2018 : 09:26
1

Öğrenciler için YKS dönemi başladı. Kanallarda öğrenciler için rehber olacak programlarda yayınlanmaya başladı. Trt1 ekranlarında klasikler arasına girmiş Akıllı Tercih programı Alev Nallar Emiroğlu’nun sunumu ile başlıyor. Peki Alev Nallar Emiroğlu kimdir? Evli mi, eşi, sevgilisi, hayatı ve kariyeri. İşte detaylar.

Akıllı Tercih programı öğrencilere YKS(Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavı)’yi anlatacak ve öğrencilerin doğru tercih yapmaları için onlara ol gösterecek. Akıllı tercih Alev Nallar’ın sunumu ile tercih dönemine kadar TRT1 ekranlarında devam edecek. Peki ekranların güzel sunucusu Elev Nallar Emiroğlu kimdir?

1992 yılında sektöre giriş yapan Alev Nallar, yapımcı, yönetmen yardımcısı olarak çalışmaya başladı. 1996 yılından beri çocuk, kadın, ekonomi ve eğitim alanında programlar yapmaktadır. Bir çok kanalda program yapan Alev Nallar, Star, Kanal D, NTV, CNBCe, CNN Türk, Bloomberg HT, Trt Haber ve Habertürk kanallarında programlar yaptı ve sundu.

Şuanda 7 yıldır Trt 1 akranlarında Akıllı Tercih programını sunmaktadır. 10 milyon öğrencinin takip ettiği programın yanı sıra yine 10 milyon öğrencinin kullandığı akıllı tercih (ATS) özel yazılımı bu dönemde aktif olmaktadır.

 

1 YORUM

  1. EKPSS Tercihleri neden açıklanmıyor? Bir engelli bir vatandaş olarak sesleniyorum artık yeter sabrımız kalmadı

Comments are closed.