Ah Kalbim Arjun Kimdir? Yakışıklı Oyuncu Hakkında Herşey!


Güncelleme: 3 Ocak 2018 : 14:05
0

Ah Kalbim-Kumkum Bhagya-Arjun Kimdir? Ah Kalbim dizisine 88-89. bölümlerde giriş yapan yeni karakter Arjun oyunculuğu ve karizması ile dikkatleri üzerine çekti. Dizide Pragya’ya çarptıktan sonra onu hastaneye götüren kişi olarak karşımıza çıkan Arjun, Pragya2nın hastanede tedavi olması için kendisini Pragya’nın kocası olarak tanıtmıştır. Aslında bu fikir Purvi’den gelmiştir. Çarptıkları Pragya’ya yardım etmeleri gerektiği için bunu yapmaları gerekmekteydi. Peki Arjun karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu kimdir. Ah Kalbim Arjun Kimdir? Yakışıklı Oyuncu Hakkında Herşey!

Gerçek adı Rithvik Dhanjani olan yakışıklı oyuncun nick adı Rithvik’tir. Oyuncu olarak kariyerine devam eden yakışıklı ve başarılı Rithvik 180 cm boyunda ve 77 kg ağırlığındadır. Orijinal hali siyah saçlı ve siyah gözlüdür.  5 Kasım 1988 yılında Hindistan’ın Madhya Pradeş bölgesinde doğmuştur. İngiltere’de City of London College’de  okumuştur. 2010 yılında Bandini ve 2011 yılında Jo Hum Chahein isimli dizi ve filmlerde oynamıştır.

Dans etmeyi, alışveriş yapmayı ve müzik dinlemeyi çok sevmektedir. Favori aktörü Hrithik Roshan’dır.  Evli değildir. Asha Negi isimli kendisi gibi aktör sevgilisi ile aşk yaşamakdtadır.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla


https://www.youtube.com/watch?v=D1Cx0ZEdlYo