Adını Sen Koy 256. 257. 258. 259. 260. Bölüm Özet ve Tüyoları


Güncelleme: 5 Ocak 2018 : 16:33
0

Star Tv ekranlarında 8-9-10-11-12 Ocak tarihlerinde ekranlara gelecek olan Adını Sen Koy dizisinin 256. 257. 258. 259. 260. Bölümlerine ilişkin özetler, tüyolar, fragmanlar ve ayrıntıları bu başlık altında siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşıcaz. Ömer ve Zehra arasındaki çetrefilli aşk ilişksii, Behşende’nin hain planları, Saf aşık Kerem’in Sabah karşısındaki biçare hali ve dahası sizler için burada. Adını Sen Koy 256. 257. 258. bölüm fragmanı ve tüm detaylar. İsterseniz dizimizin geçtimiz haftaki bölümünü bir  hatırlayıp yorumlayalım..

Karakoldan gelen emniyet mensupları konaktakileri telaşlandırmıştır. İfadesini verdikten sona eve döneceğini düşünen Zehra, ağır bir ithamla karşı karşıya kalşmıştır. Bahşende eline geçen bu fırsatı kullanmak için harekete geçmiştir. Gizemli bir evrağı devreye sokan Bahşende Zehra’dan tamamen kurtulmaya çalışmaktadır. Tabi Ömer ve Canan’da Zehra’yı kurtarmak için tüm imkânlarını kullanırlar.Bahşendenin evrak hamlesi işe yaramaz. Zehra konağa döner ve yüzler gülmüştür.

Ancak Zehra ve Bahşende arasında beklenmedik olaylar silsilesi de başlayackatır. Ömer, Sacit’in yakalanması için harekete geçerken Bahşende ile Zehra arasındaki ipler iyice gerilecektir. Ömer, Zehra’nın kendisini sevdiğine dair duyduğu sözlerle öylesine doludur ki karşı karşıya kalacağı vahim duruma hazırlıksız yakalanır.  Zehra farkına varmadan Bahşende’nin ustalıkla kurduğu oyunun bir parçası olur.

Sabah, evlatlık olduğunu kendisinden saklayan Kerem’e tepkilidir. Sabah’ın tepkili hali Kerem’i büyük bir itirafın eşiğine getirir. Kerem aşkı için harekete geçmeye karar verir ancak işler hiç de umduğu gibi gitmez. Teoman’ın yeni planları vardır. Sabah’a duygularını açamayan Kerem’i zor günler beklemektedir. Teoman son hamlesi ile Kerem’i iyice köşeye sıkıştırır.


ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Zehra ve Ömer birbirlerine güç olmaya çalışmaktadır. İçine düştükleri zor duruma rağmen birbirleri için güçlü durmaya çalışmaktadırlar. Buda onların saf aşklarını ortaya çıkarmaktadır.  Çıkarsız, masum ve fedekarane. Evet şuan yaşadıkları olaylar yüzünden epey bocalıyorlar, sınandıkları şey çok büyük bir sınav ama yaşanan her şeye rağmen içlerinde taşıdıkları sevda çok büyük ve aslında onları birbirinde tutan yegane şey de bu sevdaları.

Tabi tüm bu hengamede Bahşende’nin sonu da merak edilen şeylerden. Bahşende’nin gidişini merak ediliyor, o kibrini pul pul döküp, gururu ayakaltı edilmiş bir Bahşende mi yazacaklar yoksa geldiği gibi giden Bahşende mi. Tabi Ömer’in annesine yaptıkları da ortaya çıkmalı. Bu önemli bilgiyi Zehra mı öğrenir, yoksa yine Ömer kapı mı dinler bilinmez ama Bahşende’nin gerçek yüzü konakta yankılanmalı.