Adını Sen Koy 184. Bölüm Özeti ve İpuçları 28 Eylül


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 15:52
5

Yeni sezonundaki Adını Sen Koy bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Adını Sen Koy 184. bölümünde neler olacak? 28 Eylülde neler yaşanacak gibi sorularla karşınızdayız.

Yasemin olmadan ev hayatı iyice zorlaşan Zehra, Ömer ile artık neredeyse hiç görüşemiyor. Ömer, durumdan şikayetçi olsa da Zehra’yı üzmek de istemiyor. Son yaşanan olaylar Salim babayı çok etkilediği için evini değiştiriyor. Zehra’ya ise hala güveni tam.

Artık seyirci Ömer ve Zehra arasında bir problem olmamasını istediği için senaryoda da buna dikkat ediliyor gibi. ama Salim baba Ömer Zehra evliliğini öğrendikten sonra ikiliyi yine zor günler bekleyecek. Yani her şey yine istediğimiz gibi gitmeyecek.

Diğer taraftan Sabah cephesinde de yeni olaylar olacak gibi. Mahallenin yeni emlakçısı bu sezonda çok konuşulabilir.

Ömer ile Zehra’nın hep birlikte olmasını umut etsek de Ömer’in telefonunun duvar kağıdında yer alan bir resim bile işleri bozmaya yetebiliyor. Bazen Zehra’nın bazen Ömer’in sabırsız tutumları bu aşkı doludizgin yaşamalarını engelliyor.

Yeni sezon ile birlikte geçtiğimiz sezondaki asık suratlı Ömer’den de kurtulmuş olduk. Ömer bu sezonda çok daha güler yüzlü ve sevecen bir ifade takınmış. Yine bazı durumlarda yüzü asılsa da Zehra sevgisi Ömer’i yumuşatmış.

Sizce dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacak? Adını Sen Koy’un Star Tv’ye geçmesinin ardından yayınlanan yeni sezonunu beğendiniz mi? Dizide hangi olayların yaşanmasını istersiniz?

5 YORUMLAR

  1. Bakalım dizimiz yeni sezonun ilk bölümü ile kaç reyting alacak? Kaçıncı sırada olacak? Admin sende böyle bir sayfa açsana. Ne dersin?

  2. Yaa yeni bölüme gerçek anlamda ba-yıl-dım!!! Ne kadar güzeldi öyle Zehra,Ömer. Ama tek kusur uçurum sahnesinden devam etmemiş olması. Ordan devam etmiş olsaydı çok daha güzel olurdu. Zehra’nın üzerinde o beyaz elbiseyi gördüğüm an Ömer’in o mesajlasmalari, gizli konuşmaları hepsinin o mekan için olduğunu anladım. Birde yol çalışması var dedikleri an herseyden emin oldum. Tahmin ettiğim gibi Yasemin okumak için gitmiş. Özge kötü karakter olacak diye düşünmüştüm ama çok sevdim,cana yakın biri. Ama yinede sonradan kötü olabilir diye düşünüyorum. Nihat kötü bir haber aldığında onuda Alev’in intihar haberi olduğunu anlamıştım. Yeni bolumden önce Alev’in intihar edeceğini öğrenmiştim çünkü. Salim’in evi gayet güzeldi. Işleri yolunda sanırım. Ama Zehra ve Ömer’i çok özlemişim yaa. Ama sanki hâlâ aralarında yeterince samimiyet yok. Ama yarinki bölümde sarılıyorlar falan. Ayy zaten duyduğuma göre ilk yirmi bölüm bolca aşk varmış. Erkan meriç kendisi söylemişti. O’na guvenim tam. Ayy koskoca kadınim ergene döndüm ya. Yarını iple çekiyorum. 🙂 🙂 🙂

Comments are closed.