Adın Senle Güzel Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Oyuncuları Konusu


Güncelleme: 27 Ekim 2018 : 11:07
0

Günlük dizilerle büyük gelir elde eden yapım firmaları şimdi yepyeni bir dizi ile daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Günlük dizi deyince akla en çok kanal 7’de yayınlanan Hint dizileri geliyordu. Daha sonra büyük bir izleyici kitlesine sahip olan diziler ekranlara gelmeye başladı. Günlük dizi deyince akla TRT 1 ekranlarında başlayan ve daha sonra Star TV’ye geçen Adını Sen Koy dizisi ve yine Star TV’nin Beni Affet dizisi geliyordu.

Adını Sen Koy’un da seveni, izleyeni çok olunca ATV ekranlarından [kirmizitext]Beni Bırakma dizisi[/kirmizitext] kendini gösterdi. Şimdi de henüz hangi kanalda yayınlanacaği netlik kazanmamış olsa da Adın Senle Güzel çalışmaları başladı. Adın senle güzel oyuncuları adın senle güzel oyuncu kadrosu ve tüm karakterleri adını sen ne güzel dizisi konusu izleyicilerin merakla beklediği ayrıntılar arasına girdi.

Günlük diziler her gün kendine kemikleşmiş izleyici kitlesi bulup Hatta onlara yenilerini eklemek de yoluna devam ediyor. Adın Senle Güzel oyuncu kadrosuna geçmeden önce diğer günlük dizilerden bahsedelim. Daha önce TRT 1’de oldukça sevilen ve izlenilen Adını Sen Koy dizisi Star TV ekranlarına geçmiş ve burada da 2 sezon yayınlanmıştır.

Gerçekten izleyicileri çok fazla olan Adını Sen Koy dizisi reklam gelirlerinden de oldukça yüksek para kazanmaktaydı. Fakat dizinin başrol oyuncularından Erkan Meriç ve Hazal Subaşı ile yeni sezon için anlaşma sağlanamayınca oyuncular başka dizilere kaymak durumunda kaldı.

Hal böyle olunca adını sen koy dizisi kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip olsa da başrol oyuncularındaki değişiklik dizinin reytinglerini yerle bir etti. Ve yapım şirketi de dizinin final yapmasına karar verdi. Sevilen izlenilen Adını Sen Koy dizisi kısa süre önce bitti. Star TV Yine günlük dizi olan Beni Affet dizisi ile yoluna devam ediyor.

ATV ise Baktı ki günlük dizilerden gelir beklenilenin üzerinde reklam gelirleri de yüksek olunca günlük gezi için kolları sıvadı. Ve beni bırakma dizisi Atv ekranlarında yayınlanmaya başladı. Hafta içi her gün öğleden sonra izleyiciyle buluşan Beni bırakma ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Beni bırakma ne zaman final yapacak ne zaman bitecek Henüz belli olmasa da uzun soluklu bir dizi olacağa benziyor.

Gelelim adın senle güzel dizisi için yapılan çalışmalara. Adın seninle güzel oyuncu kadrosu için canhıraş bir çalışma başlatıldı. Adın senle güzel dizisi oyuncuları için birçok oyuncuya teklif götürüldü. Oyuncuların birçoğu adın senle güzel dizisi oyuncusu olabilmek için senaryoyu okuma teklifinde bulundu.

Adını Senle Guzel dizisi her gün yeni bir bölümün ekranlara gelmesinden dolayı oyuncuların sürekli çalışma gerektiren bir durum içine girmesi birçok oyuncunun teklifi geri çevirmesine sebep oldu. Adın senle güzel dizisi erkek başrol oyuncusu için daha önce Deniz Yıldızı dizisinde Melih karakterine hayat veren Cantuğ Turay düşünülmekte. Adın senle güzel kadın başrol oyuncusu ise henüz kesinleşmemiş teklifler değerlendirme aşamasında girmiştir

Adını Senle güzel dizisi oyuncuları konusu ve tüm karakterleri netleştirin de haberimiz güncellenecek karakterlerin ayrıntılarını haberimizde bulabileceksiniz. Hatta merak ettiğiniz konular hakkındaki bilgileri ise yorum kısmından bize yazabilir ve en kısa zamanda cevap bulabilirsiniz.