Adın Senle Güzel Dizisi Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede Kuruldu


Güncelleme: 27 Ekim 2018 : 10:56
0

İzleyicilerin Merak ettiği konular arasına giren Adın Senle Güzel Dizisi çekim yeri birçok kez arama motorlarında aranmıştır. Adını Senle Güzel dizisi nerede çekiliyor konusu dizi başlar başlamaz büyük bir kitle tarafından merak ediliyor. Daha önceki günlük dizilerin çekim yerlerini sizlerle paylaşmıştik. Dizilerin çekildiği yerleri izleyicilerle paylaşmak her zaman doğru bir düşünce olmuyor. Sete gitmek isteyen izleyiciler çekimlerin aksatmasına ve bölümlerin gecikmesine sebep oluyorlar.

En son Adını Sen Koy dizisinin nerede çekildiğini merak eden izleyiciler için açık adres vermiştik fakat Adını Sen Koy dizisinin çekimlerinin olduğu konum ve mahalleyi tam net söylememiştik. İzleyiciler ısrarla çekimlerin nerede yapıldığını öğrenmek isteyince tam adresi olan Pendik’te Kaynarca Mahallesi Ankara Caddesi’nde ki Konak’ta çekimlerin yapıldığını söylemiştik.

Daha sonra izleyiciler Ömer ve Zehra sevdalısı olunca Zehra’nın Mahallesi’ni merak etti. Zehra’nın Mahallesi’nin de Beykoz’da bir Konak olduğunu söyleyerek gelelim Adın Senle Güzel dizisinin nerede çekileceği dizi setinin nerede kurulacağı sorusuna.

Adını Senle Güzel dizisi konusu hikayesi kadar çekilen mekanları ile de göz dolduruyor. Adın Senle Güzel oldukça iddialı olan oyuncu kadrosu ile sezona açacak. Merak ve heyecanla dizinin nerede çekildiği konusunu merak eden oyuncular gidip seti ziyaret etmek istiyor. Sezona damga vuracak olan Adın Senle Güzel dizisinin nerede çekildiği konusunda net bilgi veremeyeceğim. Fakat İstanbul’da Beykoz’da dizi setinin kurulacağı ya da yine Adını Sen Koy un ilk sezonda çekildiği yerler olarak hafızalara kazınan Ankara’daki adreste dizinin setini bulabileceğinizi Düşünüyor m. Dizi başladığında ayrıntılı adresi sizlere buradan vermeyi düşünüyoruz.