Acun’un Konseyde Yaptığı Açıklama Ne? Sema Ve Merve Neden Ağladı? Survivor 2018


Güncelleme: 1 Nisan 2018 : 23:37
4

Survivor 2018 1 nisan pazartesi dokunulmazlık oyunu sonrasında Acun Ilıcalı’nın konseyde yaptığı açıklama herkes tarafından merak edildi. Acun’un Allstar takımı ile ilgili yaptığı açıklama ne ? Allstar takımını ne bekliyor?

Survivor 1 nisan pazar akşamı gönüllüler takımından 3 adayın eleme potasına girmesinin ardından Acun Ilıcalı Allstar takımıyla ilgili şaşırtan bir kararı açıkladı. Bugünden itibaren Allstar takımı sözleriyle başlayan cümlenin devamında söylediği sözlerden sonra Sema ve Merve ağlamaya başladı. Peki Acun Ilıcalı’nın açıklaması ne?

Son zamanlarda Survivor 2018’de yapılan yarışmalarda takımlar arasındaki denge kurulmaya başlanmıştı. All star ve gönüllüler takımı arasında bir yakınlık olmuş olsa da all star takımı yeniden oyunlarda üstünlük kazandı. Bu nedenle iki takım arasında büyük bir uçurum olmaya başladı. Özellikle iletişim oyunlarında all star takımı 6 ödülü üst üste kazandı.


Survivor 2018 Batuhan Neden ayrıldı? Neden Yok? Diskalifiye Mi Oldu?


Acun Ilıcalı, Survivor’da konsepti tamamen değiştirdiklerini açıkladı. Artık All star takımı 6-5 şeklinde ayrılacak. Çünkü güç dağılımının dengesizliği programın kalitesini azaltmıştı.

Bizim tahminimiz Acun Ilıcalı Allstar takımını dağıtacak. Çünkü bütün ödül ve dokunulmazlık oyunlarının Allstar takımı tarafından kazanılması izleyici başta olmak üzere herkesi sıkmaya başladı. Diğer bir görüş ise takımların bireysele döneceği yönünde.

4 YORUMLAR

Comments are closed.