Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Boşandı!


Güncelleme: 26 Kasım 2018 : 15:00
0

Magazinin ve medyanın gözü her daim Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın üzerinde idi. Birliktelikleri onaylandıktan sonra, geçtiğimiz sene evlenme kararı alan çift, 26 Kasım 2018 tarihinde saat 14: 00 ‘da boşandı!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Boşandı

Acun Ilıcalı ise son dakika açıkladı!

Acun Ilıcalı: “İddialar çirkin ve asılsız! Popüler insanlarız böyle iftiralara kimse inanmasın” dedi. “Biz evliliği yürütemedik ve medeni şekilde ayrıldık. İkizimiz de üzgünüz.” dedi. Ardından da “Her evlilikte boşanma var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik, konuştuk ama kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik ama olmadı.. Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı yürütemedik. Yürümedi hayırlı olsun. İddiaların hepsi çirkin, çok çirkin. Severek evlendik, yürütemedik, sevgi ile ayrıldık.” dedi.

Peki Acun Ilıcalı’nın da Bahsettiği Çirkin İddialar Ne?

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Resmen Boşandı!
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Resmen Boşandı!

Birincisi, oldukça şaşırtıcı bir iddia. İddialara göre Şeyma Subaşı, oyuncu Çağatay Ulusoy ile birlikteymiş! Hatta geçtiğimiz aylarda ikili bir gece kulübünde eğlenip, geceyi Çağatay Ulusoy’un evinde geçirmiş. Ancak paparazziler yakalayınca, Acun Medya bu görüntüleri sildirmiş, medyanın sunmasına izin vermemiş.

Çağatay’ın dövmesini, Şeyma Instagram postunun altına yazması da iddiaları kuvvetlendiriyor.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Resmen Boşandı!
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Resmen Boşandı!

İddialara göre; Acun Ilıcalı, Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu ile birlikte imiş. Hatta Londra’da Deren Talu’ya bir ev bile satın aldığı yönde yalan yanlış iddilar!

Deren Talu ise az önce bu asılsız iddiları Instagram hesabından  yalanladı.

Deren Talu; “Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra’ya en son 13 yaşımda ailem ile gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir!! Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz.”

Acun Ilıcalı’yı hayatında iki kez gördüğünü ve Londra’ya en son 13 yaşında gittiğini söyleyen Deren Talu, iddiaları çıkaran kişiler ile mahkemede görüşecek!