6 Ekim 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları / Erken Kuş mu Bir Umut Yeter mi?


Güncelleme: 7 Ekim 2018 : 11:00
0

5 dizinin reyting sonuçlarında rekabete giriştiği 6 Ekim Cumartesi gününün favori dizisi erkenci kuş olarak karşımıza çıkıyor. 6 Ekim 2018 cumartesi günü bir umut yeter dizisi yeni gününde evlerimize konuk olacak. Reyting sonuçları nasıl bir tabloyu karşımıza çıkaracak hep beraber yazımızda okuyalım.
hemen kısaca günün dizilerini tanıyalım. Fox TV ekranlarında bir deli rüzgar 4 bölüm ile ekranlara gelecek. onu Kanal D’de ekranlara gelecek olan ve gün değiştiren bir umut yeter dizisi 2. bölümüyle takip edecek. Kalk gidelim isimli dizi ise TRT 1 ekranlarında 40.bölümü ile yayınlanacak. Erkenci Kuş Star TV’de 14.bölüm ile ekranlara gelirken Show TV’de yeni Gelin dizisi 56.bölümü ile ekranlarda olacak.
Günlük favori dizisi sizin de tahmin edeceğiniz gibi Star TV’de ekranlara gelen erkenci kuş dizisi. Ilgiyle takip edilen erkenci kuş dizisi geçtiğimiz hafta 5.46 reyting oranı ile AB’de birinci oldu. Total de 6.21 reyting ile bir olan erkenci kuş dizisi abc1 kategorisinde ise 6.46 ile yine 1. oldu.


Erkenci Kuş dizisinin reytinglerde ki en yakın takipçisi Total de Yeni Gelin dizisi olurken, diğer iki kategoride ise Bir Deli Rüzgar dizisi oldu. Kalk gidelim dizisi ise TRT 1 ekranlarında final yapmaya Doğru yol alıyor. diğer dizimiz bir umut yeter ise sizin de bildiğiniz gibi cumartesi günü ilk defa ekranlara gelecek.
Bir Umut Yeter dizisi için bir nevi ölüm kalım mücadelesi gibi. 6 Ekim Cumartesi reyting sonuçları özellikle 2 dizi için çok önemli. Bir Umut Yeter ve Kalk Gidelim dizileri için karar haftası olabilir. 6 Ekim Reyting sonuçlarına göre Ya tamam ya da devam diyecekler.

[kirmizitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI <<< TIKLAYINIZ[/kirmizitext]

6 Ekim 2018 Cumartesi reyting sonuçları

Total’de Erkenci Kuş 5.77 reytingle 1., Yeni Gelin 4.99 reytingle 2., O Ses Türkiye 5., Kalk Gidelim 9., Bir Deli Rüzgâr 11., Bir Umut Yeter ise 12. sırada yer almış.