5 Ekim 2018 Cuma Reyting Sonuçları-Payitaht, İstanbullu Gelin, Kızım, Gülperi!


Güncelleme: 6 Ekim 2018 : 12:31
0

Payitaht Abdulhamit dizisinin yeni seaona başladığı 5 ekim 2018 Cuma toplamda 6 dizi reyting yarışına girecek. Reyting sonuçları bu anlamda merakla bekleniyor. Hangi dizi zirveyi aldı? 5 Ekim Cuma reyting sonuçları yazımızın devamında.

Abdulhamit dizisi yeni sezon çekimlerini tamamladı ve yayına başladı. 5 Ekim Cuma günü 55. Bölüm ile Payitaht dizisi reyting yarışına dahil oldu. Geçtiğimiz sezon ki başarısını bakalım bu sezon da devam ettirecek mi? Hangi dizi reyting yarışını kaybedip final yapacak?

Payitaht geçtiğimiz sezon 8 Haziran 2018 Cuma günü 54. Bölümü ile 2.sezon finalini yapmıştı. Peki dizi sezon finali ile ne kadar izlenmişti? 8 haziran reytinglerine baktığımızda Payitaht, Totalde 2,69 ile 10.sırada, AB’de 4,31 ile 4. Ve ABC1’de ise 3,94 ile 5.sırada yer aldı.

Geçtiğimiz sezonda iyi başlayan dizi sezon sonuna doğru reytinglerini düşürdü. Yeni 3. Sezona ise yeni karakterler ile diziyi kuvvetlendirdi. Bu sezon reytinglerde neler yapacak çok merak ediliyor. Survivor, İstanbullu Gelin ve Arka Sokaklar gibi dizilerle rekabet eden dizi bu sezon daha fazla rakibi olacak.

Payitaht’ın reyting rekabetindeki rakipleri ise; Kızım, İstanbullu Gelin, Gülperi, Aşk ve Mavi ve Arka Sokaklar dizileri. Oldukça zorlu bir gün. Gülperi sezona iyi başladı. Yine İstanbullu Gelin’de farklı bir hikaye ve yeni oyuncularla gücünü arttırdı. Zorlu bir 5 ekim Cuma reytingleri olacak.

Günün diğer iddialı dizileri İstanbullu Gelin ve Kızım dizileri. Gülperi de arka planda sağlam bir yapım. Reytingleri zorlayan ve yavaş yavaş kitlesini arttıran bir proje. Geçtiğimiz hafta totalde 4,66 ile 3. Sırada yer aldı. Bence dikkate alınması gereken bir yapım her an atak yapabilir. Kısaca 5 ekim Cuma reyting sonuçları sürpriz yapar mı bilinmez ama çok zorlu bir reyting rekabetini önümüze serecek gibi.

5 Ekim 2018 reyting sonuçları

Total’de Arka Sokaklar 6.54 reytingle 1., Kızım 2., Gülperi 3., İstanbullu Gelin 6., Payitaht Abdülhamit 8., Aşk ve Mavi 9. sırada yer almış. AB’de ise İstanbullu Gelin 6.52 reytingle 1., Kızım 2., Payitaht Abdülhamit 3., Gülperi 5., Arka Sokaklar 6., Aşk ve Mavi ise 24. olmuş.