31 Mart 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları-İnsanlık Suçu mu Masum Değiliz mi?


Güncelleme: 1 Nisan 2018 : 10:27
0

012 yeni dizi ile çekişmeli bir hal alan 31 Mart Cumartesi reytingleri merak edilmeye başlandı. 31 Mart 2018 Cumartesi günü tam 2 dizi ilk bölümleri ile ekranlarda olacak. Reyting sonuçları bu anlamda çok önemli. Güne hangi dizi damga vuracak? 6 dizinin  reytinglerde mücadele edeceği Cumartesi günü reytingleri yazımızda.

31 Mart Cumartesi günü ekranlara gelecek olan 6 diziye yakından bakalım. İlk dizimiz Fox Tv’de Adı Zehra, 6. bölümü ile ekranlarda olacak. Diğer dizimiz 41. bölümü ile Fazilet Hanı ve Kızları dizisi. İnsanlık Suçu yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Kalk Gidelim 20. bölümü ile Trt1’de ekranlarda olurken Masum Değiliz yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Şahsiyet internet platformu Phu Tv’de ekranlara gelecek ama akıbeti şuan için netlik kazanmadı. Yayınlanmayabilir. Günün son dizisi ise Show Tv’de Yeni Gelin dizisi. Dizi 43. bölümü ile ekranlarda olacak.

Peki böyle yoğun dizi geçitinin yaşanacağı Cumartesi gününde hangi dizi reytinglerde zirveyi alacak. 31 Mart Cumartesi günü bazı diziler için gün değişikliği bazıları içinde final yolunu açabilir. Bu anlamda 31 Mart reyting sonuçları çok önemli. 31 Mart 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları öncesinde yeni dizilerimizi yakından tanıyalım.

İnsanlık Suçu dizisi Kanal D ekranlarında bu akşam 1. bölümü ile izleyicisi ile buluşacak. Oyuncu kadrosunda, Gizem Karaca (Suna), Kaan Yıldırım (Cemal), Melike Yalova (Cevher), Ahmet Mümtaz Taylan, Deniz Uğur, Cansu Dağdelen, Cankat Aydos, Serkay Tütüncü (Gökhan) gibi isimlerin yer aldığı yapım dram ve aşk türünde ekranlara gelecek.

Dizinin hikayesi ise kısaca şöyle; Cemal Adana’da ailesine bakmakla yükümlü olan genç birisidir. Garsonluk yaparak ailesine bakmaya çalışan Cemal’in hasta babası ölünce tüm hayatı değişecektir. Babası son nefesinde İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Bu gerçek Cemal için bir yıkım olmuştur.

Çünkü tüm hayatı sefalet içinde geçmiştir, İstanbul’da ülkenin sayılı zenginlerinden birisi de amcası oldu halde. Bir yanda annesi onu amcasından uzak tutmaya çalışırken diğer yandan amcası ise tüm servetten pay alması için ona teklifte bulunur. Zor günler o anda başlar. Cemal kuzeninin nişanlısına aşık olur. Çetin bir yolculuk Cemal’i beklemektedir. Dizi ilk bölümü ile ekranlarda olmaya hazırlanırken diğer taraftan dizide çalan şarkılar da oldukça ilgi çekici. Dizinin fragmanında çalan o duygusal parça tüm izleyenlerin dikkati çekti. Ahmet Kaya’nın seslendirdiği ve oldukça sevilen Beni Vur şarkısı farklı bir yorumla dizinin ilk bölümünde ekranlara gelecek. Deniz Tekin’in seslendirdiği o güzel Beni Vur şarkısını BURADAN dinleyebilirsiniz.

[kirmizitext]İnsanlık Suçu İzlendi Mi? Tuttu Mu? Erken Final Mi Yapacak? için tıkla[/kirmizitext]

31 Mart 2018 Cumartesi günü ekranlara gelecek diğer yeni dizimiz ise Masum Değiliz’dir. Kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu (Mert), Damla Sönmez (Selin), Ushan Çakır (Volkan), Aras Aydın (Emir), Sercan Badur (Umut), Oya Unustası (Ceyda) gibi isimlerin olduğu Masum Değiliz 31 Mart Cumartesi günü ilk bölümü ile izleyicisi ile buluşacak. Dizi lise yıllarından beri yakın arkadaş olan 3 gencin büyük bir sırı saklamak için verdikleri mücadele ekranlara gelecek. Ancak bu sır öyle büyüktür ki o genç bedenlere çok ağır gelecek. ^1 mart perşembe reytingleri gerçekten zorlu bir mücadeleye sahne olacak.

31 mart 2018 perşembe reytingleri açıklandığında yazımıza eklenecektir. Sizler de favori diziniz ile ilgili görüş ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

31 Mart 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları