3 Aralık Çukur’da Çalan Şarkı Ne? Çukur’un Son Bölümünde Çalan Şarkının Sözleri!


Güncelleme: 3 Aralık 2018 : 23:58
0

Show Tv‘de pazartesi akşamları yayınlanan ve reyting rekorları kıran Çukur dizisinin son bölümünde çalan şarkı ne?

Çukur dizisinin 2. sezon 12 bölümü toplamda 45. bölümü 3 Aralık Pazartesi günü Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Çukur’un son bölümünde çalan şarkı ne? Çukur’un 45. bölümünde çalan şarkı? Çukur 2. sezon 12. bölümde çalan şarkı? Çukur’un son bölümünde çalan şarkının sözleri? Çukur’un 45. bölümünde çalan şarkının sözleri? 3 Aralık Çukur’da çalan şarkı ne? 3 Aralık Çukur’un son bölümünde çalan şarkı ne? 3 Aralık Çukur 45. bölümde çalan şarkının sözleri ne?

Çukur dizisinin 3 Aralık Pazartesi günü Show tv’de yayınlanan 2. sezon 12. toplamda 45. bölümünde çalan şarkıyı kim söylüyor? Çukur’un son bölümünde çalan şarkıyı kim söylüyor?

Çukur dizisinin 3 Aralık’ta yayınlanan son bölümünde çalan şarkının adı Ela Gözlüm Ben Bu Elden. Şarkıyı seslendiren isim ise Cem Adrian.

İŞTE O ŞARKI

Çukur’un 3 Aralık günü yayınlanan 45. bölümünde Cem Adrian tarafından seslendirilen Ela Gözlüm Ben Bu Elden Şarkısının sözleri ne?

İşte Çukur’un son bölümüne damga vuran o şarkının sözleri:

Ela gözlüm ben bu elden gidersem
Zülfü perişanım kal melul melul –kal melul melul
Kerem et aklından çıkarma beni Ağla göz yaşını sil melul melul
Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına –çekme kaşına
Beni unutursan(ağlatırsan) doyma yaşına Gez benim aşkımla kal (yar) melul melul
Yeter ey sevdiğim sen seni düzelt Karaları bağla beyazı çöz at O nazik ellerin bir daha uzat Ayrılık şerbetin ver melulu melul
Karacaoğlan der ki n’olup n’olunca Ben de güzel sevdim kendi halimce –kendi halimce
Varıp gurbet ele vasıl olunca Dostlardan haberim al melul melul

CEM ADRİAN KİMDİR?

Cem Adrian’ın gerçek adı Cem Filiz’dir. 1980 yılının 30 Kasım’ında Edirne’de doğmuştur. Yugoslav kökenli bir ailenin ikinci çocuğudur. Babası tüccar, annesi ev hanımıdır.

SESİ 4,5 OKTAV

Sesi 4,5 oktavlık bir aralığa sahiptir. Adrian sahne soyadını doğduğu ve büyüdüğü Edirne şehrinin antik çağlardaki ismi olan Hadrianoupolis’ten esinlenerek almıştır.

FAZIL SAY SAYESİNDE TANINDI

Adrian’ın müzisyenlik yolundaki ilk adımını Fazıl Say’ın arkadaşı olan birine verdiği deneme kaydının Say’a ulaşmasından sonra Bilkent Üniversitesi’ne girerek attı.

2006 yılı sonundaki “Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti” albümünün tanıtım konseri performansı ve Hayal Kahvesi konserler dizisi başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde verdiği konserlerini, üçüncü albüm projesine kadar devam ettirmiştir.

Ayrıca Gökhan Çevir ile çalışmıştır. Bu süre zarfında birçok konser vermiş, canlı yayın ve programa katılmıştır. “Emir” albümünün kayıtları sürerken, 2007 yılı sonunda kayıtlarına başlanan, sadece piyano kullanılarak hazırlanan serinin ilk albümü olan Essentials / Seçkiler – Etnik 2008 yılı Haziran ayında piyasaya çıkmıştır.

ÇUKUR DİZİSİ OYUNCULARI

Ay Yapım prodüksiyonluğunda hayata geçen Çukur dizisinin başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Dilan Çiçek Deniz, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Öner Erkan, İrem Altuğ ve Kubilak Aka gibi önemli isimler yer almakta.

Çukur dizisinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk otururken senaryo yazarlığını ise Gökhan Horzum yapmakta.

Ekranların fenomen dizisi Çukur her pazartesi akşamları Show tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor.