28 Kasım Reyting Sonuçları! Çarşamba Diriliş Ertuğrul – Sen Anlat Karadeniz Kim Kazandı?


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 13:20
0

Reyting sonuçları 28 Kasım 2018 Çarşamba Diriliş Ertuğrul reyting sonuçları, 28 Kasım 2018 Çarşamba Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları. Çarşamba reytingleri en çok hangi dizi izlendi?

Çarşamba akşamlarının çarpıcı bir akşam olduğunu biliyoruz. Her hafta özellikle Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul arasında sert bir reyting yarışı yaşanıyor. Peki bu hafta kim kazandı? İşte Çarşamba reyting sonuçları…

28 Kasım Çarşamba Reyting Sonuçları

REYTİNG SONUÇLARI

Yarın sabah reyting sonuçları açıklandıktan sonra genel analizler ve reyting grafikleri paylaşılacak. Bakalım bu büyük yarışı kim kazanacak?

İŞTE 28 Kasım Çarşamba TOTAL’DE İLK YEDİ PROGRAM

1 DİRİLİŞ ERTUĞRUL – TRT1 | 14,33
2 SEN ANLAT KARADENİZ – ATV | 13,16
3 FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER – FOX | 7,91
4 SEN ANLAT KARADENİZ (ÖZET) – ATV | 7,72
5 DİRİLİŞ ERTUĞRUL (ÖZET) – TRT1 | 7,48
6 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT – ATV | 4,73
7 ATV ANA HABER | 4,62

İŞTE AB’DE İLK YEDİ PROGRAM

1 DİRİLİŞ ERTUĞRUL – TRT 1 | 15,64
2 FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER – FOX | 7,51
3 SEN ANLAT KARADENİZ – ATV | 6,84
4 DİRİLİŞ ERTUĞRUL (ÖZET) – TRT1 | 6,56
5 SEN ANLAT KARADENİZ (ÖZET) – ATV | 3,78
6 YEMEKTEYİZ – TV8 | 3,15
7 ATV ANA HABER – ATV | 3,12


Diriliş Ertuğrul 125.Bölüm Özeti! Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

İlbilge Hatun’un Ertuğrul’u yanlışlıkla da olsa hançerlemesinin ardından Kayılar ve Umuroğulları arasındaki gerilim had safhaya çıkmıştı. Ertuğrul, İlbilge’nin gerçek yüzünü öğrenmiş ve onunla hesaplaşmıştı. Diğer yandan Osman ile Savcı, Ertuğrul’un yetişmesiyle Dragos’un adamlarının elinden kurtulmuştu. Turgut ve Mergen, Ertuğrul’un emriyle gizli sandığın anahtarını ele geçirebilmek için Moğol komutanlarının içine sızmış, ancak sonradan ifşa olmuşlardı. Osman ve Savcı’yı bulmak için zindandan kaçan Gündüz ise, vuruşma yerine geldiğinde Dragos’un eline düşmüştü. Dragos, Gündüz’ün hançeriyle Umur Bey’i öldürmüş ve bu suçu Gündüz’ün üzerine yıkmayı başarmıştı… Umur Bey’in Gündüz tarafından öldürüldüğünü düşünen İlbilge, bu büyük acısından sonra ne yapacak? Kayılar ile Umuroğulları arasındaki husumet, daha da derinleşecek mi? Ertuğrul, tüm bu olayların arkasında olduğunu düşündüğü Dragos’u bulabilecek mi? Dragos’un yeni tuzağı ne olacak? Gündüz, kendisini temize çıkarabilecek mi? Turgut ve Mergen, Moğolların elinden kurtulup gizli sandığın anahtarına ulaşmayı başarabilecek mi? Ertuğrul, üzerine oynanan oyunları bertaraf edip Söğüt’ün huzur ve emniyetini tesis edebilecek mi?

Sen Anlat Karadeniz 32.Bölüm Özeti! Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Fatih’in vurulması Saniye için bardağı taşıran son damla olur. Saniye tarafından evden kovulan Nefes duyduklarını sineye çekecek mi? Yoksa Nefes için gördüğü güzel düşten uyanma zamanı mı geldi? Vedat’ın Nazar’a yaptıklarını öğrenen Cemil hesap soruyor. Eline silahı alıp Vedat’ın karşısına çıkan Cemil, Vedat’ı öldürmeye kararlıdır.

Çocuklar Duymasın 59.Bölüm Özeti! Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Meltem ve Sultan’ın çok şiddetli bir şekilde kavga ettiğini öğrenen Haluk hemen eve gider. Haluk ve Rıza, Meltem ve Sultan’ı kavga ederken görünce ne yapacaklarını şaşırırlar. İki dünür arasındaki ipler kopmak üzeredir. Haluk ve Rıza bile, Meltem ve Sultan’ı ayıramaz. Sabrı ve hoş görüsüyle bilinen Meltem’i bile çileden çıkartan, Sultan’la kavga edecek boyuta getiren nedir?

Öte yandan Taş Fırın Haluk, çok yakın bir arkadaşından bir hediye alır. Arkadaşı Haluk’a maket hediye etmiştir. Ancak sadece hediye etmekle kalmaz, ısrarla Haluk’un bu maketi yapmasını ister. Haluk, arkadaşını mutlu etmek adına maketi bitirdiğini söyler. Ancak arkadaşı maketi görmek isteyince ortalık karışır! Tuna, sosyal medyada adına sahte bir hesap açıldığını öğrenince küplere biner. Bu Tuna için büyük bir felakettir. Tuna’nın adına açılan sahte hesap, aynı Tuna gibi paylaşımlar yapmakta, Gönül’ün, Merve’nin fotoğraflarını paylaşmaktadır. Tuna, sahte hesabı kapattırmaya çalışırken başına daha büyük dertler açar.

Geçen haftaki reyting yarışında neler yaşandı? Kim zirvede yer aldı? İşte geçen haftanın sonuçları..

21 Kasım Reyting Sonuçları, Çarşamba Diriliş Ertuğrul – Sen Anlat Karadeniz Kim Kazandı?