Gelinim Mutfakta 26 Ekim Cuma Kim Elendi Kim Kazandı? İşte Puanlar!


Güncelleme: 26 Ekim 2018 : 15:32
1

Gelinim mutfakta heyecan dolu bir haftayı daha geride bıraktı. Bu hafta yarışmaya yeni gelin ve kaynana katıldı. Gelinim Mutfakta Betül kim nereden katılıyor bu ve buna benzer bir çok konuyu daha önce yazmıştık.merakli İzleyenler acaba Betül 26 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta Elendi mi Kim Kazandı? Ayrıntıları haberimizin devamında okuyabilirsiniz.

Her hafta bir yarışmacı çiftin yarışmadan ayrılmasıyla başka bir yarışmacı çifte kapılar aralanıyor. 26 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta Kim Elendi yarışmadan kim gitti. Yerine kim geldi? Geçen Hafta bir yarışmacı elendi yerine Betül ve Kayınvalidesi Gül Hanım dahil olmuştu ve bir haftayı iddialı bir şekilde bitirdi. Peki 26 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının günlük yemek yarışması olan gelinim mutfakta’da  neler yaşandı? Haftanın ilk gününde yeni gelen gelin ve kayınvalide ilk gün neler yaşadı. Yeni gelen gelin Betül gelin, kayınvalidesi ise Gül hanım katıldı. Betül gelin 2 çocuk annesi ve ayrıca 5 aylık hamile olan Betül gelin diğer yarışmacıları sürekli izlediğini dile getirdi.

Betül gelinin kayınvalidesi Gül hanım 36 yıldır kayinvalidesi ile yaşayan bir kayınvalide ama kendi gelini baska bir evde ayrı yaşıyor. Ama Gül hanım kayınvalidesinin yanında birde görümcesi ile birlikte yaşıyor.

26 Ekim Cuma Gelinim mutfakta’da kim çeyrek altını alacak acaba. Gelinim mutfakta’da neler yaşandı. Bu haftahEzgi hafta sonu ayak bileğini zedelediği için yemek yaparken çok zorlandı. Bütün kayınvalideler Reyhan hanıma gelininden hizmet bekliyorsun ama sen ayağı kötü olduğu halde ilgilenmiyorsun diye tepki gösterdi. Bu hafta yine Betül gelin Reyhan hanıma benzemek için onun gibi giyinip saçını yapıp geldi . Diğer yandan gelinlerde Reyhan hanıma Ezgi’ye moral vermek için birşey yapmadığını söyledi.

Başak Ezgi’ye neye ihtiyacı olursa yardım edeceğini söyledi ve Ezgi değneğini istedi ve Başak getirdi. Ezgi ne yardım istese Başak hemen yardım etti. Betül gelin kayınvalidesinin titiz olduğunda rahatsız. Gül hanım gelinin evine gidince çekmeceleri dolapları boşaltıp temizleyip kendi düzeni gibi yapmasını sevmiyor. Gül hanım gelinin evine gittiğinde uyumuş ve kalktığında gelini annesine gitmiş evde tek kaldığını ve gelinin giderken çağırmadigini söyledi.

Gelinler ve kayınvalideler hep birbirlerini doldurup ortamı kızıştırıyor. Gül hanım gelini Betül’ün hangi huylarini sevmiyor. Gelinim mutfakta’da neler yaşandı? Gül hanım gelinin inatçı olduğunu ve dediğim dedik biri olduğunu soyledi.

Bir hafta boyunca Ezgi,Betül,Basak, Reyhan Hanım, Ayten Hanim, Özüm derken haftayı noktaladik. şimdi 26 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta Kim Elendi Kim Kazandı? Puanlar en kısa zamanda burada olacaktır.

Reyhan hanım Ezgi’ye 5, Başak’a 1, Özüm’e 2 ve Betül’e 2 puan vardi. Hanife Hanım ise Ezgi’ye 2, Başak’a 4, Özüm’e 5 ve Betül’e 1 puan verdi.  Ayten Hanım Ezgi’ye 4, Başak’a 1, Özüm’e 5 ve Betül’e 3 pua verdi. Son olarak Gül hanım ise Ezgi’ye 1, Başak’a 4, Özüm’e 5 ve Betül’e 4 puan verdi. Son durum ise şu şekilde belirdi;

Toplam Puanlar ise şu şekilde gerçekleşti; Ezgi 59, Başak 56, Özüm 66 ve Betül 58 puan aldılar. Bu şekilde Günün ve haftanın birincisi Özüm oldu. Elenen isim ise Başak oldu.

Comments are closed.