23 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları; Mehmetçik Kutlu Zafer, Eşkiya, Kadın


Güncelleme: 24 Ekim 2018 : 10:24
0

23 Ekim 2018 Salı günü sezon açılışı yapacak olan Mehmetçik dizisi ile bir hayli zorlu geçecek. 3 sağlam yapımın reyting rekabeti ekranlara gelecek. Hangi dizi reyting sonuçlarında zirveyi alacak?

Geçtiğimiz sezon Perşembe günü yayınlanan Mehmetçik Kutül Amare dizisi 7 Haziran Perşembe günü ekranlara gelen 19. Bölümü ile sezon finali yapmıştı. Dizi sezon finalinde AB’de 3,48 ile 5. ABC1’de 4,03 ile 6. Ve Totalde ise 3,22 ile 8. Sırada yer almıştı.

Kısaca geçtiğimiz sezon sonlarına doğru kötü bir reyting performansı sergilemişti. Bu sezon farklı bir isim ve farklı bir hikaye ile ekranlara gelen dizinin ilk bölümde alacağı reytinglerde merak ediliyor. Mehmetçik Kutlu Zafer ismi ile yeni sezonu açacak olan dizi Kadın ve Eşkiya dizileri ile reyting mücadelesi verecek.

Geçtiğimiz hafta reyting sonuçlarında Eşkıya ve Kadın dizilerinin açık ara galibiyetine şahit olmuştuk. Kadın dizisi hem AB’de hem ABC1’de hem de Totalde birinci olurken onun hemen arkasında Eşkıya yer aldı. Ufak Tefek Cinayetler ise ne yazık ki geçtiğimiz sezon başarısını sürdüremiyor. Bu sezon hikayesinin tutmadığı görüldü. Diziyi zor günler bekliyor olacak.

Koca Koca Yalanlar ise final yaparak ekranlara veda edecektir. Reytingleri çok kötü. Geçtiğimiz hafta AB’de 18 ABC1’de 22 ve totalde ise 23.sırada yer aldı. Final sinyallerini vermeye başladı ki gelen haberlere göre dizi final yapacakmış.

23 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları, Mehmetçik Dizisi İzlendi mi?