21 Kasım Reyting Sonuçları, Çarşamba Diriliş Ertuğrul – Sen Anlat Karadeniz Kim Kazandı?


Güncelleme: 22 Kasım 2018 : 11:24
0

Reyting sonuçları 21 Kasım 2018 Çarşamba Diriliş Ertuğrul reyting sonuçları, 21 Kasım 2018 Çarşamba Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları. Çarşamba reytingleri en çok hangi dizi izlendi?

Çarşamba akşamlarının çarpıcı bir akşam olduğunu biliyoruz. Her hafta özellikle Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul arasında sert bir reyting yarışı yaşanıyor. Peki bu hafta kim kazandı? İşte Çarşamba reyting sonuçları…

21 Kasım Çarşamba Reyting Sonuçları

REYTİNG SONUÇLARI

Tüm kanallara ait reyting sonuçları. Rating sonuçları Total, AB ve 20+ABC1 olarak aşağıda listeleniyor.

Total Reyting Sonuçları

AB Reyting Sonuçları

20+ABC1 Reyting Sonuçları 

Diriliş Ertuğrul 124. Bölüm Özeti 124. bölümde neler yaşandı?

Ertuğrul Bey, Türk’ü ayakta tutacak isimlerin yazdığı listeden haberdar oluyor. Gizli bir sandıkta bulunan liste gizli odada tutuluyor. Ancak Moğollar bu listeye ulaşıyor. Ertuğrul gizli sandığı ele geçirmek için bir plan yapıyor. Ertuğrul kendi sandığı almak istese de onun hayatının ne kadar değerli olduğu ve Alp’lerin sandığın peşine düşmesi söyleniyor. Ertuğrul Selçuklu Devleti’nin çökmekte olduğunu ve yeni bir devlet kurulmasının kaçınılmaz olduğunu söylüyor. Ertuğrul listede yazanların onun canından kıymetli olmadığını söylüyor.

Sen Anlat Karadeniz 31. Bölüm Özeti 31. Bölümde Neler Yaşandı?

Tahir Nefes’e yaşayamadığı mutlulukları yaşatmaya kararlıdır. Düğün hazırlıkları başlarken Nefes’in de Tahir’e bir sürprizi var.

Fatih, Berrak’ın aşkıyla yanıp tutuşurken Murat kardeşinin yanındadır. Berrak’a açılması için Fatih’e yardım eden Murat, Nazar’a da derman olabilecek mi? Sevdiğinin dayak yediğini duyunca onu Vedat’ın elinden alabilecek mi?

Nefes hep hayalini kurduğu gelinliği sonunda giyer. Tahir ve Nefes’in sevdası mutlu sona yaklaşmışken bu mutluluğa gölge mi düşecek?

21 Kasım Çarşamba Reyting Sonuçları