19 Haziran Gelinim Mutfakta Kim Kazandı? En Yüksek ve En Düşük Puanlar Kimin?


Güncelleme: 19 Haziran 2018 : 17:49
1

Yeni haftaya, yeni yarışmacı Elif ve annesi Hülya hanım ile start veren yemek programı Gelinim Mutfakta, haftanın 2.gününde de heyecan dolu bir bölümle ekranlara geliyor. Gelinim Mutfakta 19 Haziran Salı kim kazandı, hangi yarışmacı güne damga vurdu, en düşük puanı kim aldı, hepsi ve daha fazlası. İşte detaylar.

Haftanın ilk gününde 3 tane günün birincisi vardı. Başak en düşük puanı alan yarışmacı olurken diğer 3 yarışmacı aynı puanı alarak günü birinci tamamladılar. Yeni güne ise yeni gelin Elif’in sözleri damga vurdu.

Elif’in kaynanası ile ilgili söylediği sözler yarışmacılar kadar izleyiciler için de şok etkisi yaptı. “kayınvaliden sana ne sıklıkla geliyor” sözlerine karşılık “pek çağırmıyorum aslında” cevabı veren Elif, stüdyoda soğuk rüzgarların esmesine neden oldu. Yine kayın validesine karşı “ne kadar iğrenç bir şey bu” dediğini de ekleyen Elif, izleyicilerden tepkiler aldı ve almaya da devam ediyor.

Ayrıca yarışmadaki bu sözler için Kanal’ı ve yapım şirketinide suçlayan izleyiciler var. Bu tarz örf ve adetlerimize aykırı söylemlere izin verilmemesi hususunda oldukça fazla yorum gelmekte. İşte yarışmayı ilk defa izleyen bir izleyicinin yorumu.

“Ilk defa programi izledim rezil otesi onlar nasil gelin yaaa halkadaki samara gibi ekrana girip bogasim geldi hele birtanesi neymis kayinpederi araba almazsa oglunu zor gorurmus hadi irdan edepsiz sanada senn gibi gelin nasip olsun kims eevladini sizin gibi terbiye yoksunu simarik hayasiz biri gelip oglunu parmaginda oynatsim diye buyutmuyo o ogullarda sunlari izleyip ses cikarmiyorsa eslerine eyvah olsun ben gelinim ama kocam agac kavugundan annesi basimin ustunde karsilikli saygi bugun bile birlikte yemek yaptik yedik cay muhabbet ne oldu ben hosnut oldum.kocam hosnut oldu cikmadi annmde kayinvalide yarin bende olucam nasipse istmm disardan gelen ac rezil terbiyesiz lafini sozunu tartamayan birini Rabbim yazdiysa bozsun ne demek ya ekrana elim girse bogacaktim agzini acmis gevrek gevrek kayinpederim arabami degismezse oglunu goremezzzzz Allah kazandirmaz iste oyle”

Gelinim Mutfakta 19 haziran salı günün birincisi Özlem olurken, sonuncusu Başak oldu. 

[mavitext]Gelinim Mutfakta Elif ve Kaynanası Hülya Kimdir? Nereliler? için tıklayınız[/mavitext]

Comments are closed.