15 Ağustos 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları, Nefes Nefese mi Çocuklar Duymasın mı?


Güncelleme: 16 Ağustos 2018 : 11:01
0

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni sezona başlaması ile Çarşamba günleri 2 dizi reyting yarışına giriyor. 15 Ağustos 2018 Çarşamba günü reyting sonuçlarında hangi dizi zirveyi aldı? Nefes Nefese ve Çocuklar Duymasın ilk defa karşı karşıya geliyorlar. Bakalım günü kim galip bitirecek. İşte 15 Ağustos Çarşamba reyting sonuçları.

15 Ağustos 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Çocuklar Duymasın 2. sezon ilk bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. Dizide Havuç karadenizli Simay ile yaz tatilinde tanışır ve onunla evlenmek için düğmeye basar. Tabi öncesinde onu ailesi ile tanıştırması gerekmektedir. Haluk ve Meltem bakalım Havuç’un bu kararına karşı nasıl bir tavır sergileyecekler. Yine komedi dolu bölümler bizleri bekliyor.

Nefes Nefese dizisinde heyecan yine bitmek bilmiyor. Rüya Yusuf’un elinden kurtulmuştur ve annesine gitmek için Suriye’ye geçmeye çalışır. Babası ise Rüya’dan habersiz Antakya’ya gelmiştir. Yusuf’un ise babasını geri almak için Rüya’yı yeniden yakalaması gerekmektedir. Heyecan dolu 3. bölüm ile Nefes Nefese reytingleri merakla bekleniyor.

[mavitext]Nefes Nefese Rüyanın Annesi Kim? Rüya Annesini Bulabilecek mi <<<tıklayınız[/mavitext]

Geçtiğimiz haftalarda Nefes Nefese aldığı reytinglerle kendisini kanıtlamış bir dizi olarak kayıtlara geçti. geçtiğimiz hafta totalde 4,59 ab’de 4,91 ve son olarak abc1’de ise 5,35 reyting oranı ile zirveyi kimselere vermedi. Bakalım 15 Ağustos Çarşamba günü nasıl bir reyting karnesi ile karşımıza çıkacak. Resmi sonuçlar açıklandığında 15 ağustos 2018 reyting sonuçları aşağıya eklenecektir.

[kirmizitext]Nefes Nefese 15 Ağustos Gül Kuruttum Şarkısı ve Sözleri-Cengiz Özkan <<<tıklayınız[/kirmizitext]

15 Ağustos Çarşamba Reytingleri (AB-ABC1 ve TOTAL)

[mavitext]Reytingler Neden Açıklanmıyor? Geç Açıklanmasının Nedeni Ne? <<<tıklayınız[/mavitext]