13 Ağustos 2018 Reyting Sonuçları! Ege’nin Hamsisi mi Koca Koca Yalanlar mı?


Güncelleme: 14 Ağustos 2018 : 11:52
1

Yeni bir dizinin ekran macerasına başladığı 13 Ağustos 2018 Pazartesi gününün reyting sonuçları merakla bekleniyor. 13 ağustos reytingleri açılandı mı, hangi dizi zirveyi aldı, Ege’nin Hamsisi izlendi mi, yeni dizi Koca Koca Yalanlar’ın ilk bölüm reyting karnesi nasıl?

13 ağustos Pazartesi günü 2 dizi ekranlara geliyor. Bunlardan birisi Trt1’de Ege’nin Hamsisi ve diğeri ise Kanal D ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Koca Koca Yalanlar. Ege’nin Hamsisi reytinglerde oldukça iyi bir yerde.  Ege’nin Hamsisi reytinglerine kısaca bir göz atalım.

Ege’nin Hamsisi ilk bölüm ile aldığı reytingler;  totalde 2,97 ile 1.sırada yer aldı. 2.bölümünde oranlarını arttırdı ve 3,87 ile yine 1.sıradaki yerini korudu. 3. ve 4. Bölümlerinde ise sırası ile 3,71 ile 4,41 reyting oranları aldı. Sevilen dizi her hafta reyting oranlarını arttırarak Pazartesi gününün zirvesini kimselere bırakmadı. Peki Koca Koca Yalanlar dizisi karşısında bu yükselişini koruyacak mı?

Koca Koca Yalanlar ise Kana D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizi komedi türünde ekranlara gelecek. Romantik komedi türünde ekranlara gelen dizinin  kadrosunda şu isimler yer alıyor; Hakan Yılmaz (Ahmet), Evrim Alasya (Müjgan), Tuğçe Karabacak (Sude), Selen Uçer (Nilgün), Pelin Öztekin (Canan), Ferdi Sancar (Şahin), Rüzgar Aksoy (Osman), Sertan Erkaçan (Alp), Sacide Taşener (Hatice)

[mavitext]Günlük Reyting Sonuçları <<< için TIKLAYINIZ[/mavitext]

13 Ağustos 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Resmi reyting sonuçları 14 Ağustos Salı günü sabah sat 10.00’da açıklanacaktır. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz eklenecektir. Sizce hangi dizi günü galip bitirir? Koca Koca Yalanlar dizisi tutar mı?

Comments are closed.