12 Ekim 2018 Cuma Reyting Sonuçları; Gülperi, İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar


Güncelleme: 13 Ekim 2018 : 10:27
0

İstanbullu gelin Gülperi ve Arka Sokaklar gibi iddialı dizileri yayınlandığı Cuma günü reyting sonuçları açıklandı mı? 12 Ekim 2018 Cuma günü hangi dizi reyting sonuçlarında zirveye aldı? Reyting sonuçları analiz ve yorumlar sizler için yazımızın devamında.

Günün en iddialı dizilerinden birisi İstanbullu gelin Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. varını yoğunu kademe kaptıran Faruk ve ailesi zor duruma düşmüş ve yeniden toparlanıp ayağa kalkmak için çaba göstermektedirler. Faruk ve ailesinin yeniden yükselişini konu alan İstanbullu Gelin 2. Sezonu her cuma Star TV’de ekranlara geliyor. Reytingleri ve oldukça yüksek oranlarda karşımıza çıkıyor. 12 Ekim Cuma İstanbullu gelin reytingleri nasıl bir sonuç karşımıza çıkaracak.

Günün bir diğer iptal dizisi ise Kanal D’de ekranlara gelen Arka Sokaklar. Arka Sokaklar geçtiğimiz hafta 5 Ekim Cuma günü 6.54 reyting oranı ile totalde 1. sırada yer aldı. Kızım birisi ise ABC1 kategorisinde 6.34 ile 1. Sırada yer aldı. İstanbullu Gelin ise 652 ile AB kategorisinde 1. Sıradaydı. Kısacası 3 dizi Üç kategoride birinciliği paylaştılar.

Sonuç olarak Cuma günü 3 dizinin reyting rekabetine sahne oluyor. Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin ve Kızım dizileri Her cuma kıyasıya bir rekabet içerisine girecek. Bakalım Bu rekabet 12 Ekim Cuma günü nasıl bir reyting tablosunu karşımıza çıkaracak.

12 Ekim Cuma Reyting Sonuçları

Reyting sonuçları nasıl belirleniyor kısaca bahsedelim. Reytingler Türkiye genelinde seçilen 2200 kadar deneğin evine yerleştirilen peoplemeter isimli cihaz sayesinde ölçülmektedir. cihazlar yerleştirildikten sonra evlerdeki kişilerin sosyal ve kültürel durumları kayıt altına alınır. kişiler hangi programı hangi kanalda hangi saatler arasında izliyorsa tüm bu bilgiler merkezde toplanarak reyting sonuçları ortaya çıkar.

12 Ekim 2018 Cuma Reyting Sonuçları