11-15 Haziran Yemekteyiz Sezon Finali Haftası Kim Kaç Puan Aldı? Birinci Kim?


Güncelleme: 14 Haziran 2018 : 09:01
1

15 Haziran Cuma günü hangi yarışmacı birinci oldu? Kim kaç puan aldı? Tv8’in sevilen yemek programı Yemekteyiz sezon finali yaparken, son haftanın performansları merak ediliyor. Hangi yarışmacı haftayı kaç puanla bitirdi, kim birinci oldu, hepsi ve daha fazlası yazımızda. Gün ve gün yarışma detayları.

11 Haziran Pazartesi günü yeni yarışmacılarla haftaya başlayan Yemekteyiz, yaz tatiline giriyor. Haftanın yeni yarışmacıları kimlerdi kısaca tanıyalım; Abdullah Yılmaz (Kamu İşçisi ), Nurhayat Aydoğan (Edebiyat Öğretmeni), M. Beyhan Ekmen(Restorans İşletmecisi), Rüya Doğan(muhasebeci) ve Cevriye Tatlı Uran(Kozmetik firması Sahibi)

Haftanın ilk yarışmacısı Abdullah Yılmaz gününde, süzme mercimek çorbası, paçanga böreği, mevsim salatası, patlıcan musakka, şehriyeli pirinç pilavı ve güllaç yaptı. Özellikle yaptığı güllaç yarışmacı nurhayat Hanım’dan çok eleştiri aldı. Gül suyu olmadığı için Nurhayat hanım puan kırdığını söyledi.  Abdullah Bey 5-3-3 ve 5 puan olmak üzere toplamda 16 puan alarak haftayı tamamlamış oldu. Beyhan 5, Cevriye 3, Nurhayat 3 ve Rüya’dan da 5 puan aldı.

Haftanın ikinci gün yarışmacı Nurhayat Hanım abdullah Bey’i eleştirileri ile gündeme gelmişti. Kendi gününde de yaptığı salata gündem oldu. ilk defa yaptığını söyledi ancak Cevriye hanımdan “keşke iddialı olduğunuz bir salata yapsaydınız” eleştirisini aldı. Nurhayat Hanım’ın aldığı puanlar ise şu şekilde gerçeleşti. nurhayat Hanım; Beyhan 6, Abdullah 3, Rüya 6, Cevriye 5 olmak üzere toplamda 20 puan aldı.

13 Haziran Çarşamba gününün yarışmacısı Beyhan Bey, Abdullah 5, Cevriye 3, Rüya 6 ve Nurhayat 3 olacak şekilde toplam 17 puan aldı. Beyhan Bey’in kurduğu ve donattığı masa izleyenlerin beğenisini aldı. Ancak diğer yarışmacıların masaya bile laf söylemesi Onur Bey’i de çileden çıkardı. BEyhan’ı eleştiren Nurhayat Hanım’as sosyal medyadan çok eleştiri geldi. Tabi bazıları haklı bazıları ise acımasız eleştiriler. Ancak şu bir gerçek, Nurhayat Hanım tavırları ile izleyicilerin kendisine tepki vermesine neden oldu.

1 YORUM

Comments are closed.