10 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları-Sen Anlat Karadeniz, Jet Sosyete!


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 10:58
0

10 Ekim 2018 Çarşamba günü Jet Sosyete sezona giriş yapıyor. Geçte olsa sezon açılışını yapacak olan Jet Sosyete’nin Sen Anlat Karadeniz karşısında nasıl bir reyting sonucu elde edeceği ise merak ediliyor. Kanalını ve gününü değiştiren Jet Sosyete ‘nin reyting sonuçları haberimizin devamında.

10 Ekim Çarşamba günü reytinglerde 3 dizi boy gösterecek. Çocuklar Duymasın, Sen Anlat Karadeniz ve Jet Sosyete. Çocuklar Duymasın’ın aldığı reyting sonuçları zaten ortada. Dizi kanalın ve yapım şirketinin final yapma kararı bekler durumda. Geçtiğimiz hafta dizi totalde 9.sırada AB’de 4. Ve ABC1’de ise 5. Sırada yer alıyor. Tabi henüz Diriliş Ertuğrul başlamamışken.

Diriliş başlamadan Jet Sosyete ekranlara geliyor ve reyting rekabeti bir nebzede olsa kızışmış gibi. Diriliş’le beraber hem Jet Sosyete’nin hem de Çocuklar Duymasın’ın reyting oranları bir hayli düşüş yaşayacaktır. Çünkü Diriliş ve Sen Anlat Karadeniz’İn özetleri bile oldukça iyi reytingler alıyor.

10 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Çarşamba’yı etkileyen bir dizi gelir mi, belki gelebilir. Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ’un oynayacağı Çarpışma dizisi belki Diriliş ve S.A.K’in zirve keyfini bozabilir. Tabi Çarpışma’nın günü şuan için belli değil. Çarpışma, kadro itibari ile oldukça iyi bir dizi. Buna bir de senaryo, hikaye ve kurgu birlikteliği dahil edilirse reytinglerde iyi bir sıraya gelebilir. Bu arada Çarpışma’nın tanıtım fragmanı henüz yayınlanmadı.

10 Ekim Çarşamba Reytingleri

Total’de Sen Anlat Karadeniz 13.96 reytingle 1., Çocuklar Duymasın 3.77 reytingle 8., Jet Sosyete ise 3.19 reytingle 10. sırada yer aldı. AB’de ise Sen Anlat Karadeniz 8.30 reytingle 1., Jet Sosyete 6.32 reytingle 3., Çocuklar Duymasın ise 3.97 reytingle 6. oldu.