1 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları-Çukur Zirveyi Sevdi!


Güncelleme: 2 Ekim 2018 : 10:47
0

Ya tamam ya devam diyecek 2 yapım 1 Ekim 2018 pazartesi günü reyting sonuçlarında Çukur ve Söz ile yarışacak. 1 Ekim pazartesi reytingleri sabırsızlıkla beklenirken sonuç yine şaşırtmayacak gibi. İşte 2 Ekim reytingleri.

Çukur yine günün en güçlü adaylarından. Sezon başladığından beri 2 bölümle de zirveyi bırakmayan yapım bugünde aynı sonuçla bizleri şaşırtmayacak gibi. En yakın rakibi Söz’e bile fark atan Çukur bu çizgiyi korursa bu sezonu zirvede tamamlar.

Ancak zirvede kalmak hiçte kolay değildir. Söz sezona 2.sırada başlasa da Fox’un Anahaberini geçemediği oluyor. Söz yeni bir senaryo ile başladı ancak bu sezon eski gücünü kaybetmiş gibi. Yada izleyicinin tercihleri değişti. Gelelim Yasak Elma’ya…

Yasak Elma gizli bir silah gibi. Her an zirveyi alma ihtimali var. Eğer Çukur senaryodaki bu düzeni değiştirirse zirve elden gidebilir. Diğer yapımların ayakta kalabileceğini düşünmüyorum. Neden? Hem Ege’nin Hamsisi olsun hem de Koca Koca Yalanlar olsun sezon içerisinde istedikleri sonucu alamadılar. Yaz sezonu dizisi olmalarından dolayı ilk bölümlerde iyi reytingler aldılar ama sezon içerisinde büyük yapımlar karşısında rekabet edemediler.

Çukur zirveyi kolay kolay bırakacak gibi değil. Yeni sezonda kadrosuna eklediği bomba isimler ve senaryodaki değişiklikler dizinin fanları tarafından oldukça sevildi. Bu sevgi kendisini reytinglerde de açıkça gösterdi. 1 Ekim 2018 Pazartesi günü de bu anlamda Çukur’un reyting şovuna şahitlik edecek gibi.

1 Ekim 2018 Pazartesi reyting sonuçları

1 Ekim reyting sonuçları 2 Ekim sabah 10 da açıklanacak. Resmi bilgiler geldiğinde haberimiz güncellenecektir. Sizlerin favori dizisi hangisidir? 1 ekim’de hangi diziyi izleyeceksiniz? Geçtiğimiz hafta(24 Eylül) Çukur ve Söz reytingleri;

Çukur: Total-8,38(1.), AB-10,98(1.), ABC1-10,52(1.)

Söz: Total-6,81(2.), AB-5,2(3.), ABC1-6,3(2.)

Total’de Çukur 10.32 reytingle birinci, Söz 2., Yasak Elma 6., Koca Koca Yalanlar 12. sırada yer alırken AB’de ise Çukur 11.29 reytingle birinci, Söz 4., Yasak Elma 6., Koca Koca Yalanlar ise 11. olmuş.