Söz 1 Ocak Pazartesi Var Mı Yok Mu?


Güncelleme: 31 Aralık 2017 : 23:55
0

Yeni yıl yaklaşırken en çok merak edilen konulardan bir tanesi de o gün yayınlanan dizilerin yeni bölümleri var mı yok mu sorusu oldu. İlgiyle takip edilen Söz dizisi 1 Ocak pazartesi yeni bölümü ile ekrana gelecek mi? Söz 1 Ocak var mı yok mu? Söz dizisi 28. bölüm 1 Ocak pazartesi yayınlanacak mı?  Söz dizisi 1 Ocak neden yok? İşte ayrıntılar…


1 Ocakta Çukur Var mı Yok mu? 11. Bölüm Neden yok


Söz dizisi savaş ve dram türünde ekranlara gelen ve oldukça fazla bir fan kitlesine sahip nadir yapımlardan. Geçtiğimiz hafta 28. bölümü geride bırakan dizi 29. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. En sonki bölümde Yavuz Agah’ın öz olduğunu öğrendiğinde şok olmuş ve büyük bir yıkım yaşamıştır. Daha yaşadığı üzüntü ve şaşkınlığı üzerinden atamadan ikinci bir haberle bir daha sarsılır. Yavuz babasından dolayı görevden alınmıştır. Erdem komutandan aldığı haberle yıkılan Yavuz operasyon arkadaşlarıyla ayrı düşmüştür.

Heyecan dolu bölümle haftayayı sonlandıran dizimiz yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Tabi akıllarda yeni bölüm 1 Ocakta yayınlanacak  mı sorusu var. Yayınlandığı günden itibaren aynı başarıyla devam eden Söz dizisi 1 Ocak pazartesi ne yazık ki yayınlanmayacak.  Dizinin takipçileri bu habere üzülse de Söz dizisi 8 Ocak pazartesi heyecan dolu yeni bölümü ile yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek. Özellikle pazartesi akşamları reytingleri yüksek dizilerin ekrana geliyor olması oldukça üzücü bir tesadüf. Aynı gün ekrana gelen Kırgın Çiçekler, Çukur ve Siyah Beyaz Aşk dizileri de 1 Ocak pazartesi akşamı yayınlanmayacak. Kanallar o gün dizilerin tekrarlarını yada özel bölümlerini  ekrana getirecek. Her yıl olduğu gibi yeni yılın ilk günü dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayacak.

Özellikle Söz, konusu bakımından yediden yetmişe herkesin ilgiyle takip ettiği bir dizi olduğu için yeni bölümü yayınlanmayacak olması takipçilerini üzdü. Yeni yılın ilk haftası hiç bir dizinin yeni bölümü ekrana gelmeyecek. Büyük ihtimal oyuncular ve set ekibi o haftayı tatil yaparak geçirecek.

Söz 1 Ocak var mı yok mu? Söz dizisi 28.bölüm ne zaman yayınlanacak? Söz dizisi yeni bölüm neden yok soruları internet üzerinden en çok merak edilen ve araştırılan konular oldu. İzleyenleri hayal kırıklığına uğratan yanıtı ne yazık ki sizlerle paylaştık. Söz dizisi 8 Ocak pazartesi 28. bölümü ile izleyici karşısında olacak.


2018 YILBAŞI KANALLARIN YAYIN AKIŞLARI<<<Tıkla