Kanatsız Kuşlar Kemal Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler Ve Kısaca Hayatı


Güncelleme: 17 Kasım 2017 : 16:02
1

Atv’nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar’a yeni bir isim katıldı. Yayın hayatına tüm hızıyla devam eden dizide Kemal karakteri ile dahil olan ünlü oyuncu kim? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? İşte ayrıntılar…

Dizide Nefise ile el sıkışan Kemal karakterinin gerçek ismi Faik Ergin’dir. Ekranlarda görmeye alışık olduğumuz Faik Ergin Kanatsız Kuşlar dizisinde dengeleri değiştirecek. Nefise’nin çevresinde sık sık göreceğimiz Kemal, Muzafferi çileden çıkaracak.

Kanatsız Kuşlar Final Yapmasın Bitmesin

Nefise’nin Muzaffer’den gizlediği tüm sırlar ortaya çıkmıştır. Muzaffer kandırılmış olmanın verdiği intikam duygusuyla boğuşurken aynı zamanda Nefise’ye olan aşkını bir türlü dizginleyemez. Öte yandan Zeynep’in Nefise’nin kızı olduğunu öğrenen Onur ona çok kırgın ve kızgın olsa da kendini ondan uzak tutamaz.

Kanatsız Kuşlar diğer yaz sezonunda başlayan dizilere kıyasla başarısını korumaya devam ediyor. Aynı dönemde ekrana gelen pek çok dizi düşük reytingler yüzünden kısa sürede final yaparak ekrana veda ederken Kanatsız Kuşlar oyuncu kadrosunu genişleterek tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden başarılı kadrosuyla dikkat çeken dizi daha uzun süre ekranlarda kalacağının sinyalini verdi.

Kanatsız Kuşlar Dizisi Kemal Kimdir? Faik Ergin

1978 İskenderun doğumlu Faik Ergin İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezundur. Gümüş, Hacı, Genco, Uygun Adım Aşk, Galip Derviş ve Küçük Ağa dizilerini yanı sıra pek çok sinema filminde de rol almıştır.

Siz Faik Ergin’in Kanatsız Kuşlar dizisinde canlandırdığı Kemal karakterini nasıl buldunuz?  Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6b2KUcPvsHI

Comments are closed.