İçerde Dizisi 22 Mayıs Yeni Gelen Müdür Kim? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 20 Mayıs 2017 : 09:43
1

İçerde dizisinde bir hafta da bir ayrılılık bir de buluşma yaşandı. Dizinin önemli karakterlerinden Yusuf Müdür ölerek diziden ayrılırken yerine yeni bir sima dahil olmuştur. İçerde Dizisi 22 Mayıs Yusuf Müdür’ün yerine gelen Müdür Kim? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler

Geçtiğimiz hafta Yusuf Müdür, Sarp’ı kurtarmak için kendisini tehlikeye atmış ve Celal Baba ve adamları tarafından vurularak öldürülür. Yusuf Müdür öldükten sonra onun yerine Organize Suçlar ve Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdür olarak yeni bir kişi diziye dahil olur. Peki bu yeni Müdür kimdir?  Dizideki rolü ne olacak? 

Yusuf Müdür’ün yerine diziye dahil olan yeni karakter hakkında şuan için isminin Levent Can olduğunu biliyoruz. Ancak kulağımıza gelen duyumlara göre, dizide iyi rolde olacağı ve Sarp’ın polis olduğunu kanıtlamak için uğraşacağı söyleniyor. Sezon Finaline doğru yeni Müdürün çok şey yapacağı gelen haberler arasında.

Dizi ve yeni karakter hakkında bilgiler geldikçe haberimiz güncellencektir. Peki sizler yeni karakter hakkında ne düşünüyorsunuz? Yusuf Müdür karakterinin diziden ayrılması doğru bir karar mıydı? Yeni Müdür daha mı karizmatik?

İçerde Dizisi Levent Can Kimdir kısaca bilgi verelim.1971 doğumlu olan Levent Can bir çok dizide rol almıştır. En çok Kavak Yelleri dizisinde ki Semih Hoca karakteriyle büyük kitlelere seslenmiştir.Onun arkasından Emret Komutanım, Ezel ve son olarak İçimdeki Fırtına Dizisinde rol almıştır. Şimdi ise ekranların sevilen dizisi İçerde de aktif rol üstlenecek.

İçerde 22 Mayıs Sarp Nasıl Kurtulacak? Sarp’ı Kim Kurtaracak?

 

İçerde Dizisi Senaryosu Sızdı-Mert Ölüyor!!!

 

Comments are closed.