Feda Dizisi Konusu Nedir? Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 6 Temmuz 2017 : 18:57
3

Osman Sınav’ın yeni projesi Feda sosyal medyada duyulmaya başladığı anda çok dikkat çekti ve merak edildi. Özellikle dizisinin konusu ve ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Feda Dizisi Konusu Nedir? Ne Zaman Başlayacak? Ayrıntılar haberimizde.

Osman Sınav’ın başarısız romantik dizilerden sonra zaten aşina olduğu devlet-mafya-asker konulu dizilere dönüş yaptı. Bu dizilerin başında ise Feda ismi ile duyurulan bir proje var.

Feda Dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile hafızalarda iz bırakacak gibi. Dizide 4 gençin hayat hikayesi anlatılacak. Peki bu 4 genç kim olacak? Sıradan 4 genç mi?

Senaryosunu Ümit Saat’in yapacağı dizinin ismi Feda olacak. Konusu ise dört şehit çocuğunun mücadelesini anlatacak, aynı gün kalleş bir planla öldürülen bir savcı, bir askeri istihbaratçı, bir polis ve bir gazetecinin yetim kalan dört çocuğunun hayatlarının değişimine ve babalarının ölümünün ardındaki sır perdesini aralama mücadelesine odaklanıyor.

Peki Feda dizisi ne zaman başlayacak. Hangi kanalda olacak? Yönetmenliğinin Osman Sınav’ın üstleneceği dizisinin 2017-2018 sezonu içerisinde Eylül ayında ekranlarda olacağı konuşuluyor. Tabi bu tarihler kesin olmamakla birlikte castin çalışmalarının ve ön çekimlerin bitmesi ile tam netlik kazanacaktır.

Feda dizisi ile şuan Kanal D’nin ilgilendiği biliniyor. Tabi anlaşma sağlandığı takdirde. Eğer anlaşma sağlanmazsa ise başka bir kanala geçiş yapacaktır. Şimdilik dizi hakkında bilgiler bunlar. Bilgiler geldikçe sitemizden takip edebilirsiniz.

Feda Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler

3 YORUMLAR

Comments are closed.