Fazilet Hanım ve Kızları Yasemin Ölecek mi? Öldü mü Diziden Ayrılacak mi?


Güncelleme: 17 Aralık 2017 : 00:35
1

Fazilet Hanim ve Kızları 27. bölümde heyecan dorukta. 27. bölüm fragmanında Yasemin’in söylediği yalanlar bir bir açığa çıkmaya başladı. Fazilet Hanım ve Kızları Yasemin Ölecek mi? Öldü mü Diziden Ayrılacak mi? Kocasının da artık yasemin ile ilgili düşünceleri değişti ve Yasemin’in başına silahı dayadı bir el ateş sesi duyuldu ve fragman bitti. Akıllara gelen Fazilet Hanım ve Kızları Yasemin oldu mu, ölecek mi, diziden ayrılacak mı, hangi diziye geçecek gibi akılları bulandıran sorular birbiri arkasına dizildi.

Fazilet Hanım ve Kızları Yasemin çetrefilli işler peşinde koşmaktan yorulmadı. Önce yalıdan Fazilet Hanımın gitmesi için elinden geleni yaptı daha sonra Hazim Bey ölmedi için Ece’ye dilediği her şeyi yaptırdı.

Sonunda Eceye gizli gizli Hazim Beyi zehirletti. Her şeyi yoluna koyan Yasemin kayınpederinin Demans hastalığına tutulmasından sonra işlerin başına kocasının geçeceğini düşünerek tüm planlarını tıkır tıkır işletti. Fakat hesapta olmayan bir şey vardı. Oda Fazilet Hanım gerçeğiydi. Fazilet Hanım sayesinde Hazim Bey yattığı hastanede bulundu. Bütün bunları öğrenen kocası Yasemin’in başına silahı dayadı.

 

Yasemin ise çok üzgün olduğunu bunları isteyerek yapmadığını Hazim Bey’e anlatmıştı. Aslında kendince haklıydı. Onu içlerine almamışlarsa oda içlerini karıştıracaktı ki karıştırdı da. Son olarak Egemen çocuklarının aylardır uğraştığı içinde Hazan’ın da olduğu işi de alt üst etmişti. Bütün bunlar neticesinde kocası Yasemine ölümü yakıştırdı. Ve bir kez ateş etti. Peki yasemin oldu mu? Hazal Türesan diziden ayrıldı mi?


Fazilet Hanım ve Kızları Yağız Neden Amerika’ya Gidiyor? Diziden Ayrılıyor mu?<<<tıkla


Bizce Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Yasemin’i dizinin izlenmesine vesile olan karakterlerin en önemlilerinden biri. Yasemin gibi bir karakteri diziden çıkarmak gibi bir yanlış yapılacağını düşünmüyoruz. Yasemin bir şekilde bu olaydan da sıyıracaktır. Ayrıntılı bilgiler en kısa zamanda sizlerle paylaşılacaktır. [kirmizitext]Peki sizce Yasemin vurulacak mı? Yasemin bu işten nasıl kurtulacaktır? Yorumlarınızı bekliyoruz…[/kirmizitext]


Fazilet Hanım ve Kızları Gökhan Öldü mü? Tolga Güleç Diziden Ayrıldı mı?<<<tıkla


Comments are closed.