Çocuklar Duymasın Mary Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 27 Ağustos 2017 : 17:16
1

2002 yılında Türk aile komedi dizisi Çocuklar Duymasın, yeni konsepti ile 2017 sezonunda ekranlara gelmeye başladı. Dizi hemen hemen eski oyuncu kadrosunu yeniden topladı. Tüm karakterler ise yavaş yavaş diziye dahil olmaya başladı. İşte o karakterlerden birisi de Mary. Çocuklar Duymasın Mary kimdir? Gerçek adı? Oynadığı diziler?

Çocuklar Duymasın Mary karakteri bildiğiniz gibi, Kel Selçuk’un eşi olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise yine Selçuk’un yeni yaşam tarzını görmek ve yeni sevgilisini ortaya çıkarmak için geldi. Peki Mary karakterini canlandıran oyuncu kim?


Çocuklar Duymasın 2017 Final Mi Yapacak? Çocuklar Duymasın 2017 Tuttu mu İzlendi mi?


Çocuklar Duymasın dizisinde Mary karakterini canlandıran oyuncu Demet Tuncer’dir. Demet Tuncer 1975 İstanbul doğumludur. Eğitimini ABD’de tamamlayan oyuncu seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır. Aynı zamanda ses sanatçılığıda yapan oyuncu bir çok şarkıda seslendirmiştir.

Oyuncu diziye yardımcı oyuncu olarak katılmıştır. Kısa süreli bir oyunculuktan sonra diziden ayrılacaktır. Tabi yönetmen Mary karakteri ile devam etme kararı alır ve Demet Tuncer ile de anlaşma sağlanırsa oyuncu diziye tamamiyle dahil olabilir.

Sizler yeni karakter Mary’i nasıl buldunuz? Diziye devam etmesini ister misiniz?


Çocuklar Duymasın 3 Eylül’de Yayınlanacak mı?


Çocuklar Duymasın Demet Tuncer (Mary) Videosu

 

 

 

 

Comments are closed.