Çocuklar Duymasın 2017 Final Mi Yapacak? Çocuklar Duymasın 2017 Tuttu mu İzlendi mi?


Güncelleme: 13 Ağustos 2017 : 00:31
3

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi erken final mi yapıyor? Çocuklar Duymasın izlendi mi? Çocuklar Duymasın tuttu mu? Çocuklar Duymasın yeni sezonda devam edecek mi?

İlk bölümleri 2002 yılında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi, yayınlandığı dönemde geniş kitleler tarafından izlenmişti. Uzun süre devam eden dizi daha sonra final yaparak ekranlara veda etmişti.

Yapımcılar Çocuklar Duymasın dizisi çok sevildiği için resmen final yapmış olsa da geçtiğimiz yıllarda dizinin devamını çekme kararı aldı. Ancak dizi uzun süre yayınlanamamıştı. Kısa sürede final yapan dizi, izleyicilerin yoğun isteği karşısında tekrar başlatıldı.

Çocuklar Duymasın’ın 2017 yaz sezonunda başlayan bölümlerinde Haluk ve Meltem çiftinin çocukları hariç, diğer kadro tamamen yer aldı. Ancak dizi geçtiğimiz haftalarda RTÜK’ten büyük bir ceza aldı. Bu nedenle dizinin final yapabileceği iddia edildi.

Çocuklar Duymasın 2017’nin reytingleri çok iyi olmasa da yaz sezonunda devam edeceği iddia ediliyor. Ancak Eylül ve Ekim ayının başlaması ile birlikte 2017-2018 sezonunun güçlü dizileri ekranlara geldiğinde Çocuklar Duymasın’ın başarısı daha da azalabilir. Bu nedenle Çocuklar Duymasın yeni sezonda ekranlarda olmayabilir.


İki Yalancı Dizisi Tuttu mu Yeni Sezonda Devam Edecek mi?


Ancak eğer reytinglerde büyük bir sıçrama yaşamayı başarırsa dizinin geleceği daha parlak olacaktır. Sizce dizi devam etmeli mi? Çocuklar Duymasın dizisini takip ediyor musunuz? Dizinin yeni bölümlerini nasıl buldunuz? Fikirlerinizi bizlere iletebilirsiniz…

3 YORUMLAR

Comments are closed.