Beni Affet 1272. Bölüm Özeti 8 Aralık 2017 Cuma


Güncelleme: 2 Aralık 2017 : 22:52
0

Yıllardır gündüz kuşağında yayımlanan ve severek izlenen Beni Affet dizisi haberleri ile sizlerleyiz. Beni Affet 1272. Bölüm Özeti 8 Aralık 2017 Cuma haberini sizler için hazırladık. Sevilen dizi Beni Affet yeni bölüm de heyecan devam ediyor.

Beni Affet 1272. Bölüm Özeti; Yaman, bir yandan kendini Feride’ye affettirmek için çalışırken, bir yandan da bunu bir oyun olduğunu Cansu’ya itiraf ettirmenin peşindedir. Yaman, Cansu olayını Cüneyt’in planladığından artık emindir ve bunu ispatlamanın peşine düşmüştür. Bu olayı Cansu’ya itiraf ettirmek için uğraşırken karşılaşacağı bir olay bütün işleri karıştıracaktır. Yaman nasıl bir olayla karşı karşıya kalacak?

Feride, Yaman ile arasında yaşananlardan dolayı çok mutsuzdur. Bu olayı uzaktan izleyen Cüneyt ise Yaman ile Feride’nin boşluğunu yakalayarak Feride’nin yanına gider. Cüneyt’in Feride’ye olan aşkı hiç dinmeyecektir. Cüneyt, Feride’yi teselli etmek ister fakat söyledikleri şeyler teselliden çok Feride’yi tekrar yanına çekmek içindir. Cüneyt, Feride’ye her zaman yanında olduğunu ve her istediğinde yanında olabileceğini söyler. Bu olayı fırsat bilen Cüneyt ve ailesi Feride’nin karşısına çıkacaktır. Bakalım yeni bölüm de bizi nasıl gelişmeler bekliyor.

Beni Affet 1272. Bölüm Özeti 8 Aralık 2017 Cuma haberimiz güncellenecektir. Siz de sevilen dizi Beni Affet hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak haberimize destek olabilirsiniz.


BENİ AFFET DİZİSİ HABER VE ÖZETLERİ<<<Tıkla


BENİ AFFET 1272. BÖLÜM 

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=JUEdvLQOzU4&t=2248s” width=”100%” height=”350″]