Beni Affet 1271. Bölüm Özeti 7 Aralık 2017 Perşembe


Güncelleme: 2 Aralık 2017 : 22:47
1

Star TV’nin önemli yapıtlarından olan Beni Affet dizisi özet ve tüyoları ile haberimizde sizlerleyiz. Beni Affet 1271. Bölüm Özeti 7 Aralık 2017 Perşembe özetini sizler için derledik. Beni Affet dizisine dair tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Beni Affet 1271. Bölüm Özeti;  Yaman, ile Feride’nin kırgınlığı devam etmektedir. Yaman her çabasına rağmen kendisini affettirememiştir. Feride, hem Yaman’a çok kızgındır fakat anlatmaya çalıştığı şeyler de aklını kurcalamaktadır. Yaman, Cansu konusunun kendilerine düzenlenmiş bir oyun olduğundan artık emindir ve bunu Cüneyt’in yaptığının da farkındadır. Peki Yaman bunu nasıl İspat edecek?

Murat ile güzel arasında uçurum gittikçe derinleşiyordur. Mükellef, Cihan’ı aklınca Güzel2i kurtarmak için bulmuştur fakat Cihan’ın tekin birisi olmaması işleri iyice karıştıracaktır. Murat, Cihan konusunda bazı şeylerin farkına varmıştır fakat ne yapacağını, kendisine nasıl inandıracağını bilememektedir. Bu olay da en büyük destekçileri Osman ve Zühre olacaktır.

Beni Affet 1271. Bölüm Özeti 7 Aralık 2017 Perşembe haberimiz güncellenecektir. Siz de severek izlenen Beni Affet dizisi hakkındaki tahmin ve yorumlarınızı yorum yaparak bizlere ulaştırabilirsiniz. Beni Affet 1271. Bölüm Özeti ve Beni Affet dizisi ile ilgili haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.


BENİ AFFET DİZİSİ HABER VE ÖZETLERİ<<<Tıkla


BENİ AFFET 1271. BÖLÜM

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=JUEdvLQOzU4&t=2248s” width=”100%” height=”350″]

Comments are closed.