Bayramda Hangi Diziler Yayınlanmayacak?


Güncelleme: 28 Ağustos 2017 : 11:19
1

Şu sıralar en çok merak edilen konulardan biri olan Bayramda hangi dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık. 

Bu yıl 1-4 eylül arasına denk gelen Kurban Bayramı dolayısıyla pek çok dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak.

Bayramda Star Tv’de hangi diziler yayınlanmayacak? Perşembe günleri ekrana gelen ve ilgiyle takip edilen Ateş Böceği dizisi arefe gününe denk geldiği için yeni bölümü yayınlanmayacak. Dizinin eski bölümlerinden derlenen özel bölüm ile ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümü 7 eylül perşembe akşamı yayınlanacak.

Bayramda Atv’de hangi diziler yayınlanmayacak? Atv’nin perşembe günleri ekrana gelen ve hatırı sayılır izleyici kitlesine sahip dizisi Kanatsız Kuşlar 31 Ağustos perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Dizinin yeni bölümü bayram sonra ilk perşembe günü yayınlanacak.

Bayramda Fox Tv’de hangi diziler yayınlanmayacak? İzleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatan ekranların komedi ağırlıklı dizisi Şevkat Yerimdar dizisi de bayramın ilk gününe denk geldiği için yeni bölümü yayınlanmayacak. Şevkat Yerimdar 8 Eylük cuma akşamı yeni bölümü ekrana gelecek.


Çocuklar Duymasın Vatan Şaşmaz’ın Yerine Kim Gelecek?


Bayramda Show Tvde hangi diziler yayınlanmayacak? Show Tv’nin her cuma izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Kalp Atışı da bayramın ilk günü yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek.

Bayramda Kanal D’de hangi diziler yayınlanmayacak? Çocuklar Duymasın 3 Eylül Pazar günü bayramın üçüncü gününe denk geldiği için yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek.

Adı Efsane dizisi 29 Ağustos salı günü final bölümü ile ekrana gelecek.

Comments are closed.