Babamın Günahları Oyuncu Kadrosu Tam Liste


Güncelleme: 9 Ekim 2017 : 14:50
3

Star Tv ekranlarında yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olarak görülen Babamın Günahları dizisi ekrana gelmek için geri sayıma başladı. Babamın Günahları dizisinde kim kimdir? Babamın Günahları dizisinde kimler rol alıyor? Babamın Günahları dizi oyuncuları kimler?

Birbirinden ünlü oyuncuları kadrosunda bulunduran dizi ile ilgili ayrıntıları sizler için derledik. Star tv ekranlarında izleyiciyle buluşması beklenen Babamın Günahları dizisinin benzer temayla ekrana gelen Çember ve Kanıt dizileri gibi adından fazlasıyla söz ettireceğini düşünüyoruz.

Dizide aşk, macera, gerilim dolu dakikalar yaşanacak. Babamın Günahları Dizisi Genel Konusu: İşlemediği bir suç yüzünden hayatı zindan olan bir adamın hikayesinin anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Abdullah Oğuz oturacak. Dizinin hikayesi ile ilgili ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellenecektir.

Babamın Günahları Kadir Doğulu Kimdir?

Asıl ismi Abdulkadir Doğulu’dur. Model ve oyuncudur. 1982 Mersin doğumludur. 178 cm boyundadır. 2016 yılında Neslihan Atagül ile evlenmiştir. Gençlik yıllarında cafe ve bar gibi yerlerde çalışmış ve kendisini bu alanda geliştirmiştir. Yurt dışında cafeleri inceleyen Kadir Türkiye’ye dönüş yapmış ve Hande Yener’in menajerliğini yapmıştır.

Babamın Günahları Reha Kimdir? İsmail Demirci Kimdir?

Anodolu Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. 186 cm boyunda olan oyuncu 1984 Ankara doğumludur. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Erkan karakteri ile meşhur olmuştur. Hande Soral’ın nişanlısıdır.

Babamın Günahları Gülçin Santırcıoğlu Kimdir?

1977 İzmir doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Sahne Sanatları bölümünde eğitim almıştır. Aslan burcunda olan güzel oyuncu sinema ve dizi oyuncusudur.

Babamın Günahları Melisa Sözen Kimdir?

Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusudur. 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. 169 cm boyundadır. Alican Yücesoy ile 2013’te evlenmiş ve 2014 yılında boşanmıştır.

Babamın Günahları Sezin Akbaşoğulları Kimdir?

Babamın Günahları Müjde Uzman Kimdir?

 

https://www.youtube.com/watch?v=RXXuWQexzFY

Comments are closed.